Radisson: Mεγάλη επέκταση στην ελληνική αγορά ξενοδοχείων

Σχέδια επέκτασης στην ελληνική αγορά των ξενοδοχείων, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Περιφέρεια, ανακοίνωσε ο διεθνής όμιλος Radisson Hotel Group.

Το πλάνο περιλαμβάνει πέντε επιπλέον μονάδες στην πρωτεύουσα, ενώ το επενδυτικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται επίσης στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα, αλλά και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σε Πελοπόννησο, στη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και τις Κυκλάδες.

Τα σχέδια της Radisson παρουσίασαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ο senior vice president του ομίλου, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και το franchise Joep Peeters και ο αντιπρόεδρος, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Elie Milky.

Στην Ελλάδα, υπό το brand Radisson Blu, ο όμιλος έχει ήδη παρουσία σε Αθήνα και Κρήτη. Όπως τονίστηκε, έχει ένα νέο, στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης την ελληνική αγορά, ενώ σύμφωνα με τον Elie Milky, αναζητούνται ευκαιρίες σε νεόδμητα ξενοδοχειακά κτίρια, αλλά και στη μεταβολή ήδη ενεργών ξενοδοχείων.

Ο Elie Milky έχει αναλάβει την ανάπτυξη του ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο το portfolio να ξεπεράσει τα 20 ξενοδοχεία και 4,000 δωμάτια μέχρι το 2022, για όλα τα κύρια brands (Radisson Blu, Radisson, Park Inn by Radisson, Radisson RED και Radisson Collection).

Πηγή: capital.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!