Αλλαγή και με τη «βούλα» στην ιδιοκτησία του Miraggio – Τα σχέδια των νέων επενδυτών

Ολοκληρώθηκε και στο τυπικό της σκέλος η συμφωνία για την πώληση του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος, Miraggio Thermal Spa Resort, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με πληροφορίες η Med Sea Health A.E. παραχώρησε τις εγκαταστάσεις στη βουλγαρική κατασκευαστική εταιρεία, Ultrastroy, σε ένα μεγάλο deal που κλείδωσε σ’ ένα ποσό άνω των 90 εκατ. ευρώ.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν γνωστή και έντονη η φημολογία για την οριστική και αμετάκλητη παραχώρηση του Miraggio στους Βούλγαρους επενδυτές, όμως πλέον, υπάρχει κι επίσημη ανακοίνωση από τους νέους ιδιοκτήτες της μονάδας, μέσω της οποίας εκφράζονται τα σχέδιά τους για τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται το Miraggio.

Σε εφαρμογή το Project Mare Village

Πιο συγκεκριμένα στο προσκήνιο έρχεται το project Mare Village, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η κατασκευή από την Ultrastroy 130 νέων παραθεριστικών κατοικιών, που αμέσως μετά την ανέγερσή του θα τεθούν προς πώληση σε ενδιαφερομένους. Είτε δηλαδή σε ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν μία πολυτελή κατοικία στη Χαλκιδική, είτε σε άλλους που θα επιλέξουν να αγοράσουν κι μετέπειτα να νοικιάσουν αυτές τις κατοικίες, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από την επένδυσή τους.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση των νέων επενδυτών του Miraggio εκφράζεται η βούληση, ώστε να τεθεί σε εφαρμογή το μεγαλόπνοο σχέδιο της εταιρείας, που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το Miraggio Thermal Spa Resort και θα το εδραιώσει ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά καταλύματα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό που ήδη τρέχει, η νέα ιδιοκτησία του Miraggio έχει προγραμματίσει επενδύσεις που θα βελτιώσουν τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις (restaurant και bar, τη μαρίνα των γιοτ με επέκτασή της και περισσότερες θέσεις ελλιμενισμού, το ιαματικό σπα, το συνεδριακό κέντρο, το ανοιχτό αμφιθέατρο), ενώ η μεγαλύτερη επένδυση θα γίνει στον τομέα των κατασκευών, όπως αναφέρθηκε παραπάνω με το project Mare Village.

Επισημαίνεται, ότι το Miraggio αναπτύσσεται σε μία έκταση 330 στρεμμάτων, διαθέτοντας 304 δωμάτια και σουίτες, τα οποία μεταξύ άλλων έχουν ιδιωτική πισίνα, κέντρο ευεξίας, ιαματικά νερά, σε συνολική έκταση περίπου 5.000 τ.μ., που εκτείνονται σε 3 ορόφους, με 5 εστιατόρια, 6 μπαρ, 6 πισίνες, αίθουσα συνεδρίων με δυναμικότητα φιλοξενίας 350 ατόμων, παιδικό χωριό, αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και μαρίνα με 81 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη έως 25 μέτρα.

bizness.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!