Εκπαιδευτικά σεμινάρια από το Braining Center του Ομίλου HotelBrain

Ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Πρότυπου Κέντρου Βιωματικής Εκπαίδευσης του Ομίλου ξεκινάει για 8η χρονιά.

Το Braining Center αποτελεί το πρότυπο κέντρο βιωματικής εκπαίδευσης του Ομίλου HotelBrain. Οι σπουδαστές του (Brainees) διδάσκονται την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις αξίες και τη φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στη φιλοξενία και τη διαχείριση ξενοδοχείων.

Το Braining Center απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ήδη μια σχέση με τον ξενοδοχειακό τομέα, όπως αποφοίτους τουριστικών σχολών και άτομα που απασχολούνται ήδη στον κλάδο της φιλοξενίας. Μυεί αποφοίτους και επαγγελματίες στη φιλοσοφία του Ομίλου καθώς και στη συσσωρευμένη εμπειρία του στον ξενοδοχειακό κλάδο. Συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι το κατάλληλο μέρος για οποιονδήποτε είναι δυναμικός, φιλόδοξος και επιθυμεί να βρει ευκαιρίες εργασίας.

Ο 2μηνος Ολοκληρωμένος Κύκλος Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων «Hotel Management» περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:
  • Hotel Finance
  • Quality Assurance
  • Hotel Marketing
  • Sales & Revenue Management
  • Brain MS

(Το λογισμικό σύστημα διαχείρισης των ξενοδοχείων του Ομίλου HotelBrain)

Ο Όμιλος HotelBrain, έχοντας μια 20ετή ενεργή παρουσία στον χώρο του Τουρισμού και των ξενοδοχείων, διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να εκπαιδεύσει και να «γαλουχήσει» τη νέα γενιά στελεχών του -κάτι που αποτελεί κομμάτι του οράματος του. Άλλωστε βασική αξία του Ομίλου παραμένει πάντα η αγάπη για την φιλοξενία. Επιπλέον διαθέτοντας στο portfolio του περισσότερα από 200 καταλύματα, προσφέρει δυνητικά ένα γόνιμο πεδίο επαγγελματικής απορρόφησης στους συμμετέχοντες.

Έναρξη: 13 Ιανουαρίου 2019, Λήξη: 11 Μαρτίου.

Ημέρες και Ώρες: Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη, 6-9 μ.μ.

Οι εγκαταστάσεις του Braining Centre βρίσκονται εντός του κτηρίου που στεγάζει τα κεντρικά γραφείου του Ομίλου: Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή 195, Βούλα 16673.

Για υποβολές συμμετοχής: https://hotelbrain.com/braining-center/


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!