Τα 12 Εντυπωσιακά Βραβευμένα Ξενοδοχεία και τα Highlights των 100% Hotel Design Awards 2019

Τα 100% Hotel Design Awards 2019 ανέδειξαν για άλλη μια φορά τα καλύτερα Ξενοδοχειακά Έργα της χρονιάς, μετατρέποντας το 100% Hotel Show σε σημείο αναφοράς του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.

12 Ξενοδοχειακά Έργα και 400 επιλεγμένοι καλεσμένοι μετέτρεψαν την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show στη μεγαλύτερη συνάντηση του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Design, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια χρονιά ότι τα 100% Hotel Design Awards 2019 αποτελούν το κορυφαίο Ελληνικό Hospitality Design Event. Με ξενοδοχεία από διάφορα σημεία της Ελλάδας αλλά και την πρώτη βράβευση ξενοδοχείου από την Κύπρο, τα Hotel Design Awards ανέδειξαν τα ξενοδοχεία που θα πρωτοστατήσουν για το ξεχωριστό τους Design αλλά και τον εμπνευσμένο Αρχιτεκτονικό τους σχεδιασμό και βράβευσαν τις καλύτερες συμμετοχές.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε η δημοφιλής YouTuber, Φωτεινή Αριστακερσιάν, η οποία σε συνδυασμό με τα Interactive Visual Graphics, έδωσαν ένα πιο σύγχρονο χαρακτήρα στην βραδιά που υπογραμμίζουν και τη νέα εποχή του θεσμού. Την μεγάλη επιτυχία, όμως, των 100% Hotel Design Awards 2019, προσυπέγραψε και η παρουσία όλων των συμμετεχόντων του διαγωνισμού, οι οποίοι συμμερίστηκαν τη χαρά των νικητών χειροκροτώντας τα αποτελέσματα, αφού μόνο και μόνο η επιλογή τους στις shortlisted συμμετοχές αποτελεί εκ των πραγμάτων μια σημαντική διάκριση, με δυναμική προβολή καθ' όλη τη διάρκεια του θεσμού.

Ο διεθνής χαρακτήρας των βραβείων συνεχίστηκε με την παρουσία διεθνών Ονομάτων της Αρχιτεκτονικής στην Κριτική Επιτροπή, ενώ το μοναδικό έπαθλο των νικητών από την εταιρεία Pedrali, θα δώσει μία μοναδική ευκαιρία στους νικητές να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιταλία και να αναπτύξουν νέες προοπτικές συνεργασίας.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν, ασφαλώς, οι Νικητές, αφού κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από ένα πλήθος συμμετοχών με πραγματικά υψηλό επίπεδο, που δυσκόλεψε το έργο της κριτικής επιτροπής, με το αποτέλεσμα, ωστόσο, να λαμβάνει την κοινή αποδοχή όλων των παρευρισκόμενων. Το μεγάλο event των 100% Hotel Design Awards 2019 ολοκληρώθηκε με το VIP Opening Party στο κεντρικό Lounge της έκθεσης, όπου οι συμμετέχοντες γιόρτασαν με το κοινό την ιδιαίτερη αυτή βραδιά.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους οι διακεκριμένοι απονεμητές όπως:

- Ο διοργανωτής του 100% Hotel Show, Δημήτρης Αντωνάκος, απένειμε το βραβείο για το καλύτερο Resort

- Ο περσινός μεγάλος νικητής των 100% Hotel Design Awards, Σωτήρης Τσέργας από τους Block 722, απένειμε το βραβείο για τη Καλύτερη Villa

- O Μιχάλης Μαυρολέων από τους A&M Architects, απένειμε το βραβείο για Καλύτερο Luxury Apartment

- Ο Γιώργος Σπυρίδωνος από τους re-act Architects, απένειμε το βραβείο για το Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας

- Ο Αλέξανδρος Καψιμάλης από τους Kapsimalis Architects, απένειμε το βραβείο για το Καλύτερο All-Day Restaurant

- Ο Γαβριήλ Παπαδιώτης από την εταιρεία Gavriil Papadiotis-GavriiLux, απένειμε το βραβείο για τον Καλύτερο Περιβάλλων Χώρο

Τέλος, οι μεγάλοι χορηγοί των φετινών 100% Hotel Design Awards, έδωσαν το παρόν, ενώ αποτέλεσαν και απονεμητές της βραδιάς, όπως η Βάσια Καλαντζή από την Pedrali, η οποία απένειμε το βραβείο Καλύτερου City Style Hotel, ο Βάιος Μπλάτζιος από την εταιρεία LG με το βραβείο για το Καλύτερο Lobby/Foyer/Reception, ο Μιχάλης Μπάκας από την Χρυσή Τομή με το βραβείο για το Καλύτερο Μη Υλοποιημένο Έργο, αλλά και ο Νικόλαος Μαργαρίτης της εταιρείας Europa, Platinum Χορηγού της εκδήλωσης, ο οποίος απηύθυνε ειδικό χαιρετισμό και απένειμε το βραβείο για το καλύτερο Δωμάτιο-Μπάνιο.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!