ΕΒΕΘ: Επιδότηση για τη συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA

Τη συμμετοχή επιχειρήσεων-μελών του στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού HOTELIA, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε το ΕΒΕΘ.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της επιτυχούς διεξαγωγής του Προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού του Επιμελητηρίου, που δίνει την ευκαιρία στα μέλη να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-Helexpo.

Περαιτέρω θα ακολουθήσει και η επιδότηση συμμετοχής των μελών του ΕΒΕΘ στις Διεθνείς Εκθέσεις DETROP/ΑRTOZYMA (22–24.3.2020) και FRESΚON (2-4 11.4.2020).

Ενόψει της HOTELIA, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει με επιδότηση επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: ξενοδοχειακός εξοπλισμός, εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οργάνωση εξωτερικών χώρων, εξοπλισμός μαζικής εστίασης, κατασκευές και ανακαίνιση και συστήματα ασφάλειας.

Για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία επιδότησης, πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων ΕΒΕΘ, στο τηλ:2310370132 ή στα email: beni@ebeth.gr και georgiou@ebeth.gr.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!