Νέα επένδυση στον τομέα της φιλοξενίας

Στην «καρδιά της παλιάς Αθήνας», στο Κουκάκι, η οικογένεια Σαρρή δημιούργησε το boutique Hotel με την επωνυμία @Syngrou Fix.

Tο ξενοδοχείο διαθέτει 25 δωμάτια με μοντέρνα και υψηλής αισθητικής διακόσμηση και δωρεάν wifi ενώ στον 6ο όροφο του καταλύματος υπάρχει σνακ μπαρ με θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας.

Παράλληλα, με το @Syngrou Fix η οικογένεια προχώρησε στο άνοιγμα πολυτελών διαμερισμάτων στο Κουκάκι. Πρόκειται για το Suites @Syngrou FIX, το οποίο αποτελεί ήδη το νέο σημείο αναφοράς στην περιοχή.

Διαθέτει οικογενειακή σουίτα συνολικής επιφάνειας 90 τετραγωνικών μέτρων η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα. Εχει τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια, καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και παροχές όπως θυρίδα ασφαλείας και σύνεργα σιδερώματος. Η Junior Σουιτά με μπαλκόνι βρίσκεται σε υψηλό όροφο, είναι συνολικής επιφάνειας 25 τετραγωνικών μέτρων και έχει δυνατότητα φιλοξενίας δυο ατόμων.
Διαθέτει βεράντα, καθιστικό και κουζίνα. Η σουίτα με βεράντα είναι επιφάνειας 52 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί τέσσερα άτομα ενώ υπάρχει και deluxe σουίτα 50 τετραγωνικών μέτρων με υδρομασάζ που φιλοξενεί τέσσερα άτομα.


ered.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!