Δάνεια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ετοιμάζεται να λανσάρει η Starling

Νέες υπηρεσίες ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ετοιμάζεται να λανσάρει η βρετανική Starling.

Σε αναφορά που υπέβαλε στην Banking Competition Remedies, η ψηφιακή τράπεζα, αναφέρει ότι πρόκειται να δημιουργήσει ένα web portal ειδικά για αυτήν την κατηγορία επιχειρήσεων, καθώς και να εισαγάγει νέες προσφορές δανείων από τρίτους παρόχους.

«Η Starling κατανοεί ότι πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις θέλουν να διαχειριστούν τις τραπεζικές τους συναλλαγές στο διαδίκτυο και για να υποστηρίξει αυτή τη δυνατότητα, θα λανσάρει το διαδικτυακό της portal μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2019», γράφει συγκεκριμένα η Starling. «Η κατασκευή του portal βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2019.»

Όσον αφορά τα δάνεια, η τράπεζα αναφέρει στο ίδιο έγγραφο ότι προγραμματίζει να συνδεθεί με τρίτους δανειστές για την εισαγωγή νέων δανειακών προϊόντων στους πελάτες της καθώς και ότι η τράπεζα εργάζεται για την ανάπτυξη ιδίων δανειακών λύσεων. Τα δάνεια θα είναι διαθέσιμα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του Starling Marketplace, αναφέρει.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τράπεζα σχεδιάζει να λανσάρει και άλλα χαρακτηριστικά που προορίζονται για ΜμΕ, όπως ευέλικτους λογαριασμούς καταθέσεων, κάρτες με λειτουργίες πολλαπλών χρηστών, άμεση τιμολόγηση, διαχείριση ΦΠΑ, προηγμένη διαχείριση τιμολογίων και άλλα.

startupper.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!