Επέκταση στην Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε η ΕΥ

Στηρίζοντας τις επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, η ΕΥ Ελλάδος επενδύει και επεκτείνει τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του οράματός της για την οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.

Έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Θεσσαλονίκη και αναγνωρίζοντας τη σημασία της πόλης ως επιχειρηματικού κέντρου, η ΕΥ επεκτείνεται και εκσυγχρονίζει τα γραφεία της, προσλαμβάνοντας, παράλληλα, νέα στελέχη και παρέχοντας ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νέους επιστήμονες της Βόρειας Ελλάδας.

Πλέον, τα γραφεία της, στο κέντρο της πόλης, διαθέτουν εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, υποστηρίζοντας την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της ΕΥ (Ελεγκτικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες Διασφάλισης, Φορολογικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Χρηματοοικονομικών Συμβουλών & Υποστήριξης Συναλλαγών, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες), με την παράλληλη υποστήριξη του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δηλώνει: «Ανέκαθεν, η Θεσσαλονίκη για εμάς, στην ΕΥ, αποτελούσε υψηλή προτεραιότητα καθώς είναι η ‘γενέτειρα’ πολλών και σημαντικών ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και μια πηγή νέων ταλέντων, ανθρώπων με αξιόλογες δεξιότητες και γνώσεις. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, για να μετατρέψουμε το γραφείο μας σε ένα κέντρο καινοτομίας και παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, το οποίο θα παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και σημαντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε νέους επιστήμονες».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κατσαγάννης, Associate Partner στο τμήμα Διασφάλισης της ΕΥ Ελλάδος και Επικεφαλής του γραφείου της ΕΥ στη Θεσσαλονίκη, τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς, να βλέπουμε την ομάδα μας να μεγαλώνει διαρκώς και να ενισχύεται περαιτέρω με νέους επαγγελματίες της Βόρειας Ελλάδας. Είμαστε περήφανοι για τα νέα μας γραφεία, τα οποία ευελπιστούμε πως θα εξελιχθούν σε ένα κέντρο που θα παρέχει πρωτοπόρες υπηρεσίες και μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να βάζουμε το δικό μας ‘λιθαράκι’ στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου».

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!