84η ΔΕΘ: Πρόσκληση σε ημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις από την Ινδία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Ο θεσμός της Τιμώμενης Χώρας ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, με πρώτη χώρα την Κίνα. Η σύσφιξη των οικονομικών, εμπορικών, αλλά και πολιτιστικών επαφών μεταξύ της εκάστοτε τιμώμενης χώρας και της Ελλάδας, βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της ΔΕΘ.

Η Ινδία «παίρνει τη σκυτάλη» από τις ΗΠΑ που τιμήθηκε πέρυσι, για να προσθέσει το δικό της «στίγμα» στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. Πρόκειται μία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και μία ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναμη.

Η υψηλή τεχνολογία, η καινοτομία, η γεωργία και ο τουρισμός αποτελούν ορισμένους από τους τομείς κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στις δύο χώρες. Στο πλαίσιο αυτό, ινδικές επιχειρήσεις και φορείς θα πραγματοποιήσουν επαφές με αντίστοιχες ελληνικές επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία εμπορικών σχέσεων.Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) σε συνεργασία με τη Συνομοσπονδία Ινδικών Επιχειρήσεων (CII), συνδιοργανώνουν, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 14:00' - 16:00'. *H αίθουσα διεξαγωγής των Β2Β συναντήσεων θα οριστεί σύντομα και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις ινδικές επιχειρήσεις, παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να να αποστείλουν τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής, το αργότερο μέχρι Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις από την Ινδία.

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε όλα τα πεδία στη φόρμα συμμετοχής, στα αγγλικά

Κατεβάστε το πρόγραμμα - Κλικ ΕΔΩ

Συνημμένοι, ο Κατάλογος Μεγάλων Επιχειρήσεων και ο Κατάλογος Επιχειρήσεων Πληροφορικής από την Ινδία, οι οποίες έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ. Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του ΣΒΕ, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 206, email: tzitzinou@sbe.org.gr

anko-eunet.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!