Παρουσιάστηκε επίσημα το λογισμικό EMUI10 της Huawei

Στο Huawei Developers Congress, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9-11 Αυγούστου στην Ντονγκουάν, παρουσιάστηκε επίσημα το λογισμικό EMUI10.

Ο Dr. Wang Chenglu, πρόεδρος του τμήματος Software Engineering του Huawei Consumer Business Group, ανέφερε πως το EMUI10 είναι μία καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης. Η ανάπτυξή του, δημιούργησε την δυνατότητα για εφαρμογές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως ηχητικές και video κλήσεις καθώς και επαγγελματικές λειτουργίες μεταξύ διαφορετικών συσκευών.

Η τεχνολογία συνδεσιμότητας συγκεντρώνει τις δυνατότητες σε μία μόνο οθόνη

Το EMUI προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και εφαρμογών ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η δυνατότητα αυτή μπορεί να υποστηρίξει τις HD video κλήσεις μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες πραγματοποιούν ηχητικές και video κλήσεις όποτε επιθυμούν και οπουδήποτε βρίσκονται. Γ

Για παράδειγμα στην περίπτωση μιας εισερχόμενης κλήσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα απαντήσουν μέσω ενός ηχείου ή αν πρόκειται για μία video κλήση, μπορούν να απαντήσουν μέσω της τηλεόρασης, ή της οθόνης του αυτοκινήτου, ή ακόμη να στείλουν ένα video σε πραγματικό χρόνο από drone έτσι ώστε να μοιραστούν όμορφες εικόνες με φίλους και συγγενείς. Στην δουλειά, ένα smartphone και ένας υπολογιστής μπορούν να «μοιράζονται» οθόνες προκειμένου τα δεδομένα να ανταλλάζονται εύκολα μέσω drag-and-drop.

“Οι έξυπνες συνδέσεις είναι το μέλλον. Η παγκόσμια πλατφόρμα HUAWEI Mobile Services συνδέει περισσότερους από 910 χιλιάδες προγραμματιστές και 100 εκατομμύρια χρήστες εκτός Κίνας. Αυτές οι συνδέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά. Με το χαρτοφυλάκιο HUAWEI Mobile Services, είμαστε σε θέση να αποδείξουμε ότι υπάρχει τεράστια ζήτηση για όλο πιο «έξυπνες» λύσεις. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε μια σειρά από επιτυχίες για το χαρτοφυλάκιό μας” δήλωσε ο Jervis Su, Αντιπρόεδρος του Mobile Services, Huawei Consumer Business Group.

Η ασφάλεια στο επίκεντρο

Πέρα από το να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, η Huawei «έχτισε» ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας hardware και λογισμικό της εταιρείας. Μόνο οι συσκευές που έχουν αναγνωρισθεί από τον χρήστη μπορούν να συνδεθούν σε άλλες συσκευές και επιπλέον, η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών είναι συνολικά κωδικοποιημένη για να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια στη μεταφορά δεδομένων.

«Shining-Star»

Κατά τη διάρκεια του Huawei Developers Congress παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Shining-Star» μέσω του οποίου η Huawei επιδιώκει την συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων προγραμματιστών στα εργαστήρια HUAWEI DigiX Labs, όπου θα τους προσφέρεται η δυνατότητα να αναπτύσσουν και να δοκιμάσουν καινοτόμα λειτουργικά συστήματα.

“Το πρόγραμμα «Shining-Star» είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η HUAWEI προωθεί την καινοτομία σε όλους τους τομείς. Πιστεύουμε ότι πολλές καινοτόμες ιδέες στερούνται τα μέσα για να δείξουν την αληθινή τους δυναμική. Με το πρόγραμμα Shining-Star η HUAWEI είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τους προγραμματιστές να υλοποιήσουν τις ιδέες τους για ανάπτυξη καινοτόμων λειτουργικών συστημάτων. Το πρόγραμμα «Shining-Star» θα λαμβάνει χώρα στα νέα μας εργαστήρια HUAWEI DigiX“ δήλωσε ο Alex Zhang, Πρόεδρος του Mobile Services του HUAWEI Consumer Business Group.

emea.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!