Ενοικίαση ακινήτου με ένα μόνο "κλίκ"

Η νεοφυής επιχείρηση Nestio, που προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης κτηριακού αποθέματος σε πραγματικό χρόνο, κάνει πράξη την ιδέα ενοικίασης με ένα μόνο «κλίκ» σύμφωνα με το cretech.com.

Το «Funnel by Nestio» είναι μια Online πλατφόρμα μισθώσεων για ενοικιαστές με αρχική εφαρμογή σε κινητά τηλέφωνα.

Το εργαλείο σύμφωνα με την εταιρία, αυτοματοποιεί την εφαρμογή για δυνητικούς ενοικιαστές δίνοντάς τους σύνδεση με ένα λινκ στο οποίο μπορούν να συμπληρώσουν τα τραπεζικά τους στοιχεία- πληρωμές, φορολογικές δηλώσεις και στοιχεία εργοδότη.

Την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά που είναι ουσιαστικά τα απαραίτητα πριν την ενοικίαση ενός ακινήτου.

Η εφαρμογή αυτή εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο τόσο για ενοικιαστές όσο και για ιδιοκτήτες, όπως τονίζει η CEO και συνιδρυτής της Nestio Caren Maio.

Σύμφωνα με την Maio, η εταιρία σε αυτή τη φάση θέτει σε εφαρμογή μια beta έκδοση του Funnel ώστε να επιλέξει πελάτες και σχεδιάζει να θέσει σε πλήρη εφαρμογή την Online πλατφόρμα μισθώσεων Funnel to 2020. Για την ώρα οι ενοικιαστές δε θα χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να κάνουν πληρωμές.

Η Nestio ξεκίνησε ως νεοφυής με έδρα τη Ν.Υόρκη και στόχο την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών στο να διαχειριστούν τα ακίνητά τους.

Πριν μόλις μερικούς μήνες άρχισε να προσφέρει εργαλεία marketing και leasing σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη για να αυτοματοποιήσει απαντήσεις σε υποψήφιους ενοικιαστές και να τους δώσει τη δυνατότητα να κάνουν Online ξεναγήσεις στα ακίνητα που τους ενδιέφεραν.

Σήμερα η εταιρία έχει περίπου 300 ιδιοκτήτες-πελάτες μεταξύ των οποίων η Rudin Management, το Durst Organization, Lightstone Group και Moinian Group ενώ έχει συγκεντρώσει περίπου $16,4εκατ. από επενδυτές όπως η Rudin Ventures και η Currency M.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!