ΕΒΕΘ: Έκθεση Επιχειρηματικών Ευκαιριών του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας στις 29-31 Οκτωβρίου 2019 στην Ουάσινγκτον

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που παράγουν καινοτόμα προϊόντα, τα οποία θέλουν να τα προωθήσουν σε αγορές του τρίτου κόσμου, αλλά και να τα παρουσιάσουν σε άλλες επιχειρήσεις, καθώς και σε ειδήμονες της Παγκόσμιας Τράπεζας (μηχανικούς κλπ), έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην Έκθεση Επιχειρηματικών Ευκαιριών του ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας στις 29-31 Οκτωβρίου 2019 στην Ουάσινγκτον

Η έκθεση επιχειρηματικών ευκαιριών διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και φέτος εστιάζει στις κλιματικά-έξυπνες ενεργειακές λύσεις.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα δημιουργηθούν συνθήκες συνάντησης διαφορετικών ομάδων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τους Διεθνείς Χρηματοδοτικούς Οργανισμούς στον τομέα αυτό.

Το πρόγραμμα εργασιών της έκθεσης, διάρκειας 2,5 ημερών, αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών γύρω από τις στρατηγικές, τις προτεραιότητες και τα χαρτοφυλάκια της Παγκόσμιας Τράπεζας και άλλων διεθνών χρηματοδοτικών οργανισμών στον τομέα της ενέργειας, όπως η Asian Development Bank, η European Bank for Reconstruction and Development, η Inter-American Development Bank και το Millennium Challenge Corporation.

Πέραν της γνωριμίας με ειδήμονες του τομέα της ενέργειας, που εργάζονται στους οργανισμούς αυτούς, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις με ομοειδείς επιχειρήσεις και να δημιουργήσουν μελλοντικές συνέργιες.

Η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής λήγει στις 4 Οκτωβρίου, αλλά η υποβολή δήλωσης μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου εξασφαλίζει ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο διαδίκτυο https://web.cvent.com/event/ba5ba8f3-2e17-40e0-8ae6-195760c81191/summary ή να απευθυνθείτε στο Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, που εδρεύει στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310370120.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!