Foodelcο: Βάζει την Beyond Meat στα ελληνικά σουπερμάρκετ

Την είσοδό της στο κανάλι του σούπερ μάρκετ έκανε η Beyond Meat, με το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως plant based burger, το οποίο τοποθετήθηκε στην αλυσίδα Θανόπουλος από τη Foodelco.

Το προϊόν, το οποίο δείχνει, μαγειρεύεται και έχει τη γεύση μοσχαρίσιου burger, έχει ήδη παρουσία σε 75 σημεία εστίασης πανελλαδικά. Παράλληλα, η Foodelco, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Beyond Meat, βρίσκεται σε επαφές με μικρά σημεία πώλησης, καταστήματα βιολογικών αλλά και μεγάλες αλυσίδες για την τοποθέτησή του. Από σήμερα μάλιστα, το προϊόν είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της αλυσίδας Mr. Bio and Mrs. Vegan στη Βάρη και στη Βουλιαγμένη. 

Tα προϊόντα της Beyond Meat απευθύνονται σε αθλητές, vegan, αλλά και όσους αναζητούν ένα υγιεινό υποκατάστατο του μοσχαρίσιου κρέατος, καθώς περιέχει χαμηλούς υδατάνθρακες και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Επιπλέον, δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους σόγια, γλουτένη ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, ενώ είναι χαλάλ και κοσέρ. Σημειώνεται πως η Beyond Meat inc εισήχθη στις αρχές Μαΐου στο Χρηματιστήριο των ΗΠΑ και κατόρθωσε με την αρχική δημόσια προσφορά (IPO) να συλλέξει 240 εκατ. δολάρια.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!