Housemarket: Απόσχιση του κλάδου Ακινήτων

Η «HOUSEMARKET» ανακοίνωσε ότι στις 30.05.2019 το Διοικητικό της Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην απόσχιση κλάδου ακινήτων της (εφεξής ο «κλάδος»), στον οποίο θα περιλαμβάνονται, τα ακίνητα που βρίσκονται σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Οινόφυτα.

Ο κλάδος αυτός να μεταβιβασθεί/εισφερθεί κατά τη σύσταση της «TRADE ESTATES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ».

Ως ημερομηνία κατάρτισης της λογιστικής κατάστασης που αποτυπώνει την αξία των περιουσιακών στοιχείων του εισφερόμενου κλάδου ορίσθηκε η 31.05.2019.

Με τη συμμετοχή της στο κεφάλαιο σύστασης της «TRADE ESTATES», η Εταιρεία επιδιώκει την αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών που ανακύπτουν στον τομέα επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, παράλληλα με τα σημαντικά πλεονεκτήματα που το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ανωνύμων εταιρειών επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) προσφέρει.

Η ολοκλήρωση της απόσχισης κλάδου ακινήτων και της μεταβίβασης/εισφοράς αυτού στην εταιρεία «TRADE ESTATES» τελεί υπό τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, υπό την αίρεση της έγκρισης από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας, που θα οριστικοποιήσουν τη διαδικασία και θα εγκρίνουν τελικό το σχέδιο απόσχισης κλάδου.

Τα ανωτέρω, πάντα υπό την προϋπόθεση λήψης της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία έγκρισης των αρμόδιων προς τούτο αρχών.

euro2day.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!