Πλαίσιο: Καμπάνια για την είσοδο στις λευκές συσκευές

Με καμπάνια που τρέχει σε τηλεόραση και διαδίκτυο (display & social media) η Πλαίσιο Computers ανακοινώνει και επίσημα, την ήδη προαναγγελθείσα, είσοδο της στις λευκές συσκευές.

«Λευκές συσκευές στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Δικαιωματικά!» είναι το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, που εστιάζει στις «έξυπνες» οικιακές συσκευές.

Υπενθυμίζεται πως στην πρόσφατη γεντική συνέλευση των μετόχων ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Γεράρδος είχε αναφέρει σχετικά: «Το κομμάτι της επέκτασής μας στα ηλεκτρικά είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία σοβαρή πρόταση, η οποία θα περιλαμβάνει και ένα νέο κατάστημα» δήλωσε ο κ. Κ. Γεράρδος, επισημαίνοντας ότι οι λευκές ηλεκτρικές συσκευές αποτελούν μία πολύ μεγάλη αγορά. Εκτίμησε δε ότι αυτή η περίοδος είναι η πλέον κατάλληλη, για να μπει η εταιρεία στην αγορά των λευκών συσκευών. «Έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις, για να μπορέσουμε να μπούμε σοβαρά» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος, εξηγώντας ότι ο πυρήνας της «Πλαίσιο Computers» είναι η τεχνολογία. «Οι λευκές συσκευές έχουν μέσα τους τεχνολογία και με το όχημα του έξυπνου σπιτιού όλα αυτά θα αρχίσουν να επικοινωνούν. Εμπορικά, το ποσοστό των καταναλωτών που θα αγοράσουν, αυτήν τη στιγμή, μία πολύ εξελιγμένη τεχνολογικά συσκευή είναι μικρό. Η διασυνδεσιμότητα είναι κάτι που υπάρχει στο 5% των συσκευών, σε τρία χρόνια, όμως, θα είναι στο 50%. Γι' αυτό, λοιπόν, θα διαθέτουμε τις έξυπνες λευκές ηλεκτρικές συσκευές που θα επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και όλες τις υπόλοιπες συσκευές, για να καλυφθεί το budget κάθε νοικοκυριού» συμπλήρωσε.

Οι λευκές συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε πρώτη φάση στα καταστήματα της αλυσίδας σε Αγία Παρασκευή, Δάφνη, Μεταμόρφωση και Καλαμαριά στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο plaisio.gr.

Επίσης θα τοποθετηθούν σε περίοπτη θέση και στο νέο κατάστημα που εγκαινιάζει η εταιρεία την επόμενη εβδομάδα στην Πέτρου Ράλλη στο Ρέντη.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!