TÜV Austria Academy: 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μηχανικούς/τεχνίτες

H TÜV Austria Academy διοργανώνει το 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιβλέπων Συνεργείου Μόνωσης Βάσει Ελληνικών Τεχνικών Προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΤΠ & ΚΕνΑΚ» στις 10-11/06/2019 στην Αθήνα.


Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον μηχανικό/τεχνίτη να ενημερωθεί για τις ορθές κατασκευαστικές πρακτικές, καθώς και την επίλυση προβλημάτων κτιριακής παθολογίας, που εμπεριέχουν πλήθος τεχνικών λεπτομερειών και ειδικών απαιτήσεων, κρίσιμων για την επιτυχία, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της κατασκευής, σύμφωνα με τα Ελληνικά Τεχνικά Πρότυπα και Κανονισμούς.


Στο πρόγραμμα κατάρτισης αναλύονται όλες οι συμβατικές μεθοδολογίες μόνωσης, στεγανοποίησης & ξηράς δόμησης, για την επίτευξη ορθολογικής ενεργειακής συμπεριφοράς, σε νέα και υφιστάμενα κτήρια σύμφωνα με τα Ελληνικά Τεχνικά Πρότυπα και κανονισμούς. Παρουσιάζονται οι κατασκευαστικές πρακτικές για την αποφυγή ή την επίλυση προβλημάτων κτιριακής παθολογίας που εμπεριέχουν πλήθος τεχνικών λεπτομερειών και ειδικών απαιτήσεων, άγνωστων στη πλειοψηφία του τεχνικού κόσμου, αλλά κρίσιμων για την επιτυχία, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια της κατασκευής. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος παρέχεται αρχειακό υλικό τεχνικών λύσεων σε AutoCad και παρουσιάζεται η χρήση βοηθητικού software.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 5220920 (εσωτ. 224 ή 216)


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!