Smart Park: Νέα καταστήματα για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μισθωμένη είναι πλέον κατά το 70% η συνολική υπό κατασκευή επιφάνεια της Β' Φάσης Ανάπτυξης του Εμπορικού Πάρκου Smart Park μετά την υπογραφή δεσμευτικών προσυμφώνων εμπορικής μίσθωσης ακινήτων με τις εταιρείες Διάφανο Οικιακός Εξοπλισμός και Prenatal.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία Γυαλού, θυγατρική της εταιρείας Reds έχει προχωρήσει σε υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με τις προαναφερθείσες εταιρείες που προβλέπουν με την πρώτη ανάπτυξη - επιπρόσθετα της δημιουργίας καταστήματος Διάφανο (1.200 τ.μ.), ενός εμπορικού καταστήματος franchise πώλησης επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού με την επωνυμία Ashley Homestore, συνολικής επιφάνειας περίπου 800 τ.μ. το οποίο μάλιστα αποτελεί την πρώτη παρουσία της αλυσίδας Ashley Homestore στην Ελλάδα και με την δεύτερη την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος λιανικής πώλησης βρεφικών και παιδικών παιχνιδιών, παιδικών εποχιακών ειδών, συνολικής επιφάνειας περίπου 800 τ.μ., της διεθνούς αλυσίδας καταστημάτων με την επωνυμία «Toys Center» το οποίο επίσης θα αποτελέσει το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για την μίσθωση καταστημάτων στους τομείς της τεχνολογίας, ένδυσης- υπόδησης και εστίασης, ενώ το ερχόμενο φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει η εμπορική λειτουργία της Β' Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, προϋπολογισμού περίπου 26 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι, η επισκεψιμότητα του Smart Park το πρώτο τετράμηνο του 2019 παρουσίασε οριακή αύξηση 0,5% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2018, ενώ οι συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων του για το ίδιο διάστημα παρουσίασαν αύξηση 4%, παρά τις έντονες και μεγάλης διάρκειας δυσμενείς καιρικές συνθήκες του φετινού χειμώνα.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!