Νέο κατάστημα άνοιξε η The Mart στα Ιωάννινα

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα προστέθηκε πρόσφατα στην Αλυσίδα Χονδρικού Εμπορίου της The Mart.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται εντός του Εμπορικού Πάρκου Ιωαννίνων στο 13ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας. Διαθέτει συνολικούς χώρους 6.700 τ.μ. και είναι ανάμεσα στους δύο βασικούς οδικούς άξονες της Βορείου Ελλάδας, την Ιωνία και την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα δε με την σχετική ανακοίνωση, έχει έτσι τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων και των γειτονικών Νομών (Άρτας-Πρέβεζας-Θεσπρωτίας-Γρεβενά) αλλά και τα νησιά του Ιονίου (Λευκάδα-Παξοί-Κέρκυρα).

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ποικιλία των τμημάτων Νωπών Προϊόντων. Το νέο κατάστημα προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα και εξειδίκευση σε κρέας, ψάρι, αλλαντικά, τυροκομικά-γαλακτοκομικά και προϊόντα μαναβικής, αλλά διαθέτει και προσωπικό εκπαιδευμένο να εξυπηρετήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Διαθέτει, επίσης, τμήματα Μπακαλικής, Κατεψυγμένων Προϊόντων, Ειδών Μιας Χρήσης αλλά και μια μεγάλη ποικιλία Εποχιακών προϊόντων και προϊόντων Επαγγελματικού Εξοπλισμού, ικανά να καλύψουν τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης επιχείρησης εστίασης.

Η The Mart Ιωαννίνων φιλοδοξεί να εξυπηρετήσει μια εκτεταμένη περιοχή μέσω της υπηρεσίας Delivery, η οποία λειτουργεί με βάση προηγμένα συστήματα διαχείρισης δεδομένων, που μειώνουν τον χρόνο συλλογής και παράδοσης μιας παραγγελίας. Μέσω των ανθρώπων του τμήματος Πωλήσεων, είτε με τηλεφωνική παραγγελία στο Call Center, είτε με fax ή e-mail αλλά και από το νέο, καινοτόμο e-shop της Mart, οι παραγγελίες παραλαμβάνονται και παραδίδονται με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κατάστημα έχει υιοθετηθεί, για πρώτη φορά σε κατάστημα αντιστοίχου μεγέθους στην Ελλάδα, προηγμένη τεχνολογία ψύξης (κατάργηση του φρέον με αποκλειστική χρήση διοξειδίου του άνθρακα ως ψυκτικό ρευστό), απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον, η οποία μειώνει σημαντικά το ενεργειακό αποτύπωμα που προξενεί η λειτουργία του.

Η συνολική επένδυση άγγιξε τα 4 εκατ. ευρώ, και στο κατάστημα, που είναι το 13ο της αλυσίδας στην Ελλάδα, απασχολούνται περίπου 100 εργαζόμενοι.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!