Στην Κύπρο το νέο ξενοδοχείο της Luxury Collection!

Η Luxury Collection κάνει το ντεμπούτο της στην Κύπρο με το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στη ζωντανή νότια ακτή του νησιού. Η πρώτη ιδιοκτησία της Marriott International στην Κύπρο φέρνει τις αυθεντικές γοητείες της Μεσογείου στη Global Explorers.

Η Luxury Collection, μέλος της Marriott International, ανακοίνωσε την δημιουργία του νέου ξενοδοχείου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό. Η ιδιοκτησία και η λειτουργία της θα είναι της Parklane Hotels Limited, και σηματοδοτεί την είσοδο της Marriott International στην Κύπρο, καθώς και το πρώτο διεθνές πολυτελές θέρετρο πολυτελείας στη χώρα. Η Parklane συμμετέχει σε ένα σύνολο πάνω από 100 ξενοδοχείων και θέρετρων πολυτελείας σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές, προσφέροντας στους ταξιδιώτες του κόσμου αυτόχθονες και οικείες τοπικές εμπειρίες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που εισάγουμε την Κύπρο στο χάρτη για τους Global Explorers μας με το νεότερο ακίνητό μας στην περιοχή”, δήλωσε ο Anthony Ingham, Global Brand Leader, The Luxury Collection. “Με μια βαθιά ριζωμένη ιστορία που σήμερα μπορεί να βιωθεί με εικονικά ορόσημα, όπως το μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τα πολιτιστικά δρώμενα, η ζωντανή παραλιακή πόλη της Λεμεσού είναι ένας από τους πιο αναπτυγμένους προορισμούς στον κόσμο σήμερα.”

Σε απόσταση, μόλις, 15 λεπτών με το αυτοκίνητο ανατολικά από τη Λεμεσό – την ιστορική πόλη της νότιας ακτής της Κύπρου, το Parklane βρίσκεται σε 100.000 τ.μ. καταπράσινους κήπους και διαθέτει μια παρθένα αμμουδιά 300 μ. Κατά την άφιξη, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες μέσω μιας γραφικής λωρίδας μέσα από ένα καταπράσινο δάσος από ελιές, εσπεριδοειδή και φοίνικες. Κάθε ένα από τα 274 δωμάτια και σουίτες του, σχεδιασμένα από το Harrods Interiors, προσφέρει φωτεινή και ζεστή διακόσμηση με φρέσκια και σύγχρονη φινέτσα. Πολλά από αυτά διαθέτουν βεράντες με καταπληκτική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και το Τρόοδος. Οι 52 σουίτες, μερικές διώροφες, με κομψή αρχιτεκτονική ατμόσφαιρα, παρέχουν ιδιωτικές πισίνες με ξύλο τικ.

Για τους επισκέπτες που αναζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία, το θέρετρο διαθέτει μια πτέρυγα μόνο για ενήλικες, η οποία περιλαμβάνει 16 σουίτες Lifestyle και μια πισίνα. Κάθε σουίτα βλέπει στην απέραντη θέα της πανέμορφης Μεσογείου, ενώ μερικά διαθέτουν και ιδιωτικές πισίνες.

hoteldesign.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!