Ένας νέος εκθεσιακός & συνεδριακός θεσμός γεννήθηκε στην Αθήνα

Σε επιτυχημένους ρυθμούς εξελίχθηκε από κάθε άποψη η διεξαγωγή του 1ου Expo-Forum DIGITAL CONSTRUCTION ως εξειδικευμένου event για τις ψηφιακές τεχνολογίες στον χώρο των κατασκευών, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 11 έως 13 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας.

Οι συμμετάσχουσες εταιρίες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τόσο για τη οργανωτική αρτιότητα όσο και για την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής τους. Μέσα από τα περίπτερα τους οι συμμετέχοντες παρουσίασαν νέα τεχνολογικά εργαλεία για τις κατασκευές, τις υποδομές, την αρχιτεκτονική & την αστική ανάπλαση.

Οι επισκέπτες (τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, μηχανολόγοι κλπ.) έλαβαν την πιο άμεση πληροφόρηση για όλες τις εξελίξεις στους τομείς:

BIM (Building Information Modeling), Virtual & Augmented Reality, 3D Printing,
3D Scanning, Drones & UAV’s
H DIGITAL CONSTRUCTION πλαισιώθηκε από εταιρικές παρουσιάσεις με εξαιρετικά επιμορφωτικό περιεχόμενο.

Κατά γενική ομολογία εκθετών και επισκεπτών η DIGITAL CONSTRUCTION στέφθηκε με επιτυχία αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η πρώτη διοργάνωση έβαλε τις βάσεις για ένα νέο ετήσιο εκθεσιακό και συνεδριακό θεσμό που θα αναδεικνύει τις τεχνολογίες και τις καινοτομίες στο δομημένο περιβάλλον και την αστική ανάπλαση.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν στο DIGITAL CONSTRUCTION Expo-Forum και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, με την δέσμευση να είναι ακόμα πιο διευρυμένη, πιο εμπλουτισμένη και περισσότερο μαζική.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!