Συνομιλίες Ελλήνων και Σέρβων στο κλάδο κατασκευαστικών υλικών

Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βελιγραδίου σε συνεργασία με το Enterprise Greece και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σερβίας πραγματοποίησε επιχειρηματική αποστολή στον κλάδο των δομικών υλικών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ενημερωτικό φόρουμ ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν επιχειρηματικές συναντήσεις (B2B). Πιο συγκεκριμένα, 44 σερβικές εταιρείες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους 11 ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στην αποστολή.

Οι κλάδοι που εκπροσωπούσαν οι σερβικές εταιρείες συμπεριελάμβαναν τα δομικά και κατασκευαστικά υλικά, γραφεία συμβούλων, εταιρείες εμπορίας εξειδικευμένων οικοδομικών υλικών, εταιρείες real estate καθώς και επιμελητήρια.

Οι ελληνικές εταιρείες της αποστολής, έλαβαν μέρος σε περισσότερες από 150 διμερείς συναντήσεις (Β2Β) με υψηλόβαθμα στελέχη σερβικών εταιρειών δημιουργώντας πολλές νέες επιχειρηματικές συνεργασίες για αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Οι συναντήσεις κρίθηκαν ως εξαιρετικά εποικοδομητικές από τους συμμετέχοντες καθώς οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τα προϊόντα που έχουν αναπτύξει σε νέους πελάτες αλλά και να δικτυωθούν με δυνητικούς συνεργάτες από την εξαιρετικά δυναμική σερβική αγορά.
ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!