ΕΒΕΘ: Εργαστηριακό σεμινάριο με θέμα "Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, μονόδρομος για την επιχειρηματική ανάπτυξη" στις 3-5 Ιουνίου 2019

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με τη στήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ/ΤΚΜ) και του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών, διοργανώνει εργαστηριακό σεμινάριο με τίτλο «Ο ψηφιακός μετασχηματισμός (DIGITAL TRANSFORMATION) των επιχειρήσεων, μονόδρομος για την επιχειρηματική ανάπτυξη», στις 3-5 Ιουνίου 2019.

Tο σεμινάριο θα έχει διάρκεια 20 ώρες και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων του ΕΒΕΘ, στον 1ο όροφο του κτιρίου του, στην οδό Τσιμισκή 29.

Το τριήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων, οι οποίοι, μέσα από τις παρουσιάσεις εκλεκτών εισηγητών και εκπροσώπων επιχειρήσεων, θα γνωρίσουν την αναγκαιότητα και τα οφέλη εφαρμογής του ψηφιακού μετασχηματισμού στην επιχείρησή τους, μέσα από πραγματικά παραδείγματα και θα εξετάσουν τις διαδικασίες για την υλοποίηση της προσαρμογής της επιχείρησης στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής πραγματικότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται ποσό των 150 € για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για το τρέχον έτος και των 190€ για τα μη ενεργά μέλη και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους, η δε επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση Πιστοποιητικού Συμμετοχής (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας: 3 ).

Για να δείτε αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, μπορείτε να πατήσετε εδώ ενώ για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλείστε να συμπληρώσετε, μέχρι και την Πέμπτη 30 Μαίου 2019, την online δήλωση συμμετοχής.

Για την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμετοχής σας θα πρέπει να καταβάλετε το ανωτέρω ποσό είτε με κατάθεση στο Λογαριασμό του ΕΒΕΘ στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR40 0171 7170 0067 1711 2848 863 – Δικαιούχος ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σημειώνοντας α. τον τίτλο του σεμιναρίου, β. τον ΑΦΜ της επιχείρησης που εκπροσωπείτε και γ. το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, είτε με κατάθεση στο Ταμείο του ΕΒΕΘ στην οδό Τσιμισκή 29.

Για επικοινωνία: κ. Θ. Αξυλιθιώτης, συντονιστής του προγράμματος, τηλ. 2310-370120 και Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310 370132.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου:
   




Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!