Ανοίγει 20 νέα ξενοδοχεία η TUI

Στην λειτουργία 20 νέων ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία στοχεύει εφέτος το καλοκαίρι ο ταξιδιωτικός όμιλος TUI.

Η εταιρεία άνοιξε 10 νέα ξενοδοχεία την 1η Μαΐου 2019 και σχεδιάζει να προσθέσει ακόμη 20 στην «φαρέτρα» της μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Η TUI στοχεύει στην ενίσχυση του συγκεκριμένου κλάδου ο οποίος αντιπροσωπεύει το 30% των κερδών της, ενώ θέλει να αυξήσει τα περιθώρια κέρδους της. Εταίροι της κοινής αυτής επιχείρησης είναι η Riu και η Atlantica. Πρόκειται για ξενοδοχεία στην Αίγυπτο την Τυνησία την Τουρκία την Αυστρία

Στην Ελλάδα ανοίγει το έκτο ξενοδοχείο TUI Sensimar στην Κρήτη και θα ακολουθήσουν μέσα στους επόμενους μήνες σε Σαντορίνη Κρήτη και Ζάκυνθο και Κω.

Υπενθυμίζεται ότι στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας εντάχθηκαν πρόσφατα και τα πρώην Lakitira hotels (το 4αστερο Lakitira Resort and Village, και το 5αστερο boutique hotel Lakitira Suites and το 5αστερο Helona Resort) καθώς η TUI πλειοδότησε σε σχετικό πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε joint venture με την κυπριακή Atlantica.


ered.gr

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!