H Praxia Bank συνεργάζεται με Raisin και προσφέρει τραπεζικά προϊόντα μέσω deposit marketplace

Καταθετικά προϊόντα μέσω ενός διεθνούς deposit marketplace φέρνει στην ελληνική αγορά η Praxia Bank, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τις ευκαιρίες της διεθνοποιημένης πλέον τραπεζικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Praxia Bank διαθέτει καταθετικά προϊόντα μέσω της WeltSparen, της πλατφόρμας της Raisin στη Γερμανία, επιδιώκοντας να προσελκύσει καταθέσεις από μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην Ευρώπη. Στόχος της Praxia Bank, η οποία θα ξεκινήσει την πλήρη λειτουργία της στην Ελλάδα το φθινόπωρο του 2019, είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ψηφιακές τάσεις και δημιουργούν μία εξελιγμένη τραπεζική εμπειρία.

Η παρουσία της Praxia Bank σε ένα διεθνές online deposit marketplace αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του επιχειρηματικού της σχεδίου. Μέσω αυτής, η Praxia Bankαξιοποιεί πλήρως την ευελιξία που εξασφαλίζει το ψηφιακό μοντέλο λειτουργίας της, πέρα από σύνορα, αλλά και τις δυνατότητες της πλατφόρμας της Raisin. Εισάγει έτσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία νέα προσέγγιση στην προσέλκυση καταθέσεων, βασισμένη στην εξωστρέφεια και την καινοτομία.

H Αναστασία Σακελλαρίου, CEO στην Praxia Bank, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε μια νέα, ψηφιακή τράπεζα, η οποία επιδιώκει να κάνει τα πράγματα διαφορετικά και να προσφέρει μια πιο απλή και πιο άμεση τραπεζική εμπειρία, με σύμμαχο την τεχνολογία. Καθώς ετοιμαζόμαστε να προσφέρουμε μια σειρά ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και σε επιχειρήσεις με την πλήρη έναρξη της λειτουργίας μας το φθινόπωρο του 2019, ξεκινάμε χτίζοντας την καταθετική μας βάση μέσω της πλατφόρμας Raisin. Συμμετέχουμε με τον τρόπο αυτόν ενεργά σε μια διεθνοποιημένη τραπεζική αγορά, προσφέροντας τα προϊόντα μας πέραν των ελληνικών συνόρων, όπως δεκάδες άλλες πρωτοποριακές τράπεζες σε όλη την Ευρώπη.»

startupper.gr




Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!