Το σημαντικό deal της Sky Express

Η Sky Express ανακοινώνει επίσημα τη νέα συνεργασία της με τις αεροπορικές εταιρίες Air France και KLM. Βάσει συμφωνίας, η Sky Express και Air France – KLM έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν την εμπορική τους δραστηριότητα, μέσω ενός οργανωμένου συστήματος πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, από τις 5 Απριλίου 2019, οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν τα αεροδρόμια "Charles de Gaulle" της Γαλλίας και “Schiphol” της Ολλανδίας, με 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express, είτε από το www.airfrance.com και www.klm.com, είτε από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με τις τρεις παραπάνω εταιρίες.

Η συμφωνία διασύνδεσης επιτρέπει στους επιβάτες να πετάξουν σε 24 νέους προορισμούς προς Ελλάδα, από τα αεροδρόμια " Charles de Gaulle" και “ Schiphol”, με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίο, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνο, Μήλο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Σύρο και Ζάκυνθο, μέσω Αθήνας. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών!

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κύριος Θεόδωρος Κροκίδας δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ακόμα μια συμφωνία με δυο μεγάλα εμπορικά σήματα, όπως η Air France και KLM. Η συμφωνία αυτή θα αναβαθμίσει και θα διευκολύνει τη μετακίνηση των επιβατών και θα δώσει νέα ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη των Ελληνικών νησιών που εξυπηρετούμε. Η Sky Express θα συνεχίσει την πολιτική επέκτασης του δικτύου της, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην εγχώρια αγορά αεροπορικών μεταφορών”.

Με πάνω από 377 πτήσεις από Αθήνα κάθε εβδομάδα προς τους 24 παραπάνω ελληνικούς προορισμούς, η Sky Express είναι σε θέση να προσφέρει στους επιβάτες της άνετες πτήσεις με ανταπόκριση, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Sky Express διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού, πραγματοποιώντας πάνω από 30.000 πτήσεις ετησίως, εξυπηρετώντας 32 προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Διαρκής στόχος της εταιρίας είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή των επιβατών, οι οποίοι το 2018 ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!