Πάνω από 200 προσλήψεις στην Ελλάδα ετοιμάζει η Accenture!

Περισσότερα από 200 στελέχη σκοπεύει να προσθέσει στο δυναμικό της στην Ελλάδα η Accenture, μέσα στους επόμενους 12 μήνες, με στόχο να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα της ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της εφαρμόσουν καινοτόμες λύσεις σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με κριτήριο το ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο των στελεχών, την εξειδίκευση και την εμπειρία τους σε:

– Κορυφαίες πλατφόρμες τεχνολογίας όπως Microsoft, Oracle, SAP.
– Τεχνητή νοημοσύνη, ανάλυση δεδομένων, αυτοματισμοί και μηχανική μάθηση.
– Γλώσσες προγραμματισμού όπως Java, .Net, R, Python και Spark.
– Διεπαφές προγραμματιστικών εφαρμογών και microservices.
– Προηγμένες μεθοδολογίες ανάπτυξης λογισμικού όπως Agile και DevOps.
– Ψηφιακό μάρκετινγκ και δημιουργικός σχεδιασμός.
– Τεχνογνωσία στους τομείς των τηλεπικοινωνιών, των τραπεζών, της ασφάλισης, του λιανικού εμπορίου και της ενέργειας.

«Έχοντας ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα για περισσότερα από 25 χρόνια, η Accenture εστιάζει στην καινοτομία και την παραγωγή αξίας για τους πελάτες της, λειτουργώντας πάντοτε στο σημείο τομής της τεχνολογίας και του επιχειρείν», δήλωσε ο Δρ Κυριάκος Σαμπατακάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

«Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, να μετασχηματίζονται ψηφιακά και να ξεκλειδώνουν αυτό που ονομάζουμε ‘παγιδευμένη αξία’. Η επένδυση που κάνουμε για την ανάπτυξη της ομάδας μας στην Ελλάδα θα διασφαλίσει τους απαιτούμενους πόρους και δεξιότητες για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν, να εφαρμόσουν και να κλιμακώσουν καινοτόμες λύσεις σε όλες τις επιχειρηματικές τους λειτουργίες και δράσεις», πρόσθεσε ο Κ. Σαμπατακάκης.

Από τη μεριά του, ο Νικόλας Μοσχάτος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Accenture για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, συμπλήρωσε: «Δημιουργούμε ομάδες οι οποίες στηρίζονται στη διαφορετικότητα και στην ισότητα, έχοντας ως στόχο να εξισώσουμε τον αριθμό ανδρών και γυναικών στην Accenture έως το 2025. Παρέχουμε σαφείς και ευέλικτες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε συνδυασμό με εκπαιδευτικές δράσεις παγκοσμίου βεληνεκούς -συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων όπως το MIT- καθώς και δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης στο πλαίσιο ενός διεθνούς και ηθικού οργανισμού. Προσφέρουμε στους ανθρώπους μας ανταγωνιστικές αποδοχές, εκτεταμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλα οφέλη, καθώς και τη δυνατότητα αγοράς μετοχών της εταιρείας. Αναζητούμε άτομα με εμπειρία, πάθος και εσωτερική παρόρμηση να εξελιχθούν σε ένα δυναμικό και ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον».

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Accenture ή επικοινωνήστε με την ομάδα Recruiting.

startupper.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!