Αυτό είναι το ξενοδοχείο του Ρεθύμνου που βραβεύτηκε ως το 6ο καλύτερο στον κόσμο!

Ο τουρισμός αποτελεί την ναυαρχίδα της ελληνικής οικονομίας εδώ και δεκαετίες, ενώ ο ρόλος που έπαιξε ο συγκεκριμένος τομέας κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης λειτούργησε αν μη τι άλλο ως αντίβαρο για τις αρνητικές επιπτώσεις που προκλήθηκαν σε άλλα πεδία της οικονομικής σφαίρας. Στο πλαίσιο αυτό, και δεδομένου ότι το νησί μας, η Κρήτη, συνιστά έναν από τους βασικότερους πυλώνες της ευρύτερης τουριστικής λειτουργίας και ανάπτυξης, η παρακάτω είδηση έρχεται να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή μας και να μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον.

Το καμάρι της Grecotel!

Πλήθος διακρίσεων απέσπασε η Grecotel στα διεθνή βραβεία TUI 2019 και τη φετινή χρονιά. Το πολυτελές Caramel Grecotel Boutique Resort στο Ρέθυμνο Κρήτης συγκαταλέγεται στα 6 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου λαμβάνοντας την διάκριση «Best Hotel Eastern Mediterranean», ενώ έλαβε το κορυφαίο Travel Award TUI HOLLY 2019 για ακόμα μια φορά, διατηρώντας τη θέση του στα 100 καλύτερα θέρετρα παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι η ανώτατη διάκριση απονέμεται μετά από έρευνα μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Τουριστικού Οργανισμού με παγκόσμια εμβέλεια και αποτυπώνει την άριστη λειτουργία, την επιχειρηματική δημιουργικότητα και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας. Το αποτέλεσμα προκύπτει έπειτα από την ολοκλήρωση αδιάβλητης διαδικασίας, με αυστηρά κριτήρια.

Επιπλέον, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου, απέσπασαν τα βραβεία TUI TOP QUALITY 2019, TUI UMWELT CHAMPION 2019 και TUI FAMILY CHAMPION 2019 που επιβεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχών καθώς και την πολυτέλεια που υπογράφει το brandname της Grecotel. Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση με κορυφαίες διακρίσεις βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία: Amirandes, Caramel, CorfuImperial, Creta Palace, LUX ME White Palace, LUX ME Daphnila Bay Dassia, Olympia Riviera & Aqua Park, Casa Marron και Club Marine Palace & Suites.

Η Grecotel εξελίσσει διαρκώς τις ποιοτικές υπηρεσίες και την εμπειρία διακοπών με επίκεντρο τον άνθρωπο, ενώ έχει τιμηθεί με χιλιάδες βραβεία από πελάτες, τουριστικούς οργανισμούς, tour operators και διεθνείς ενώσεις, για την ποιότητα των υπηρεσιών της, τη μεγάλη συνεισφορά της στην υψηλών προδιαγραφών τουριστική ανάπτυξη της χώρας και τις πρωτοβουλίες της για τη διατήρηση της περιβαλλοντικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Συμπληρώνοντας σχεδόν μισό αιώνα λειτουργίας ο Όμιλος με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, υλοποιεί διαχρονικά το όραμα του ιδρυτή του Νίκου Δασκαλαντωνάκη, δίνοντας άλλη διάσταση στον ελληνικό τουρισμό. Μέσα από ένα ολιστικό και καινοτόμο πλάνο εξελίσσεται διαρκώς σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής αλλά και τις ανάγκες του κοινού. Η Grecotel φέρνει στο προσκήνιο την ελληνική φιλοξενία και παράδοση, τον πολιτισμό και τις αξίες, τα μοναδικά τοπία και τις ιδιαίτερες εμπειρίες που μόνο η χώρα μας μπορεί να προσφέρει, υπογράφοντας με επαγγελματισμό και πολυτέλεια κάθε παραμονή στα ξενοδοχεία της.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις της Grecotel στα ΤUI 2019:

TUI HOLLY 2019

Caramel, Grecotel Boutique Resort

TUI TOP QUALITY 2019

Amirandes, Grecotel Exclusive Resort
Caramel, Grecotel Boutique Resort
Corfu Imperial, Grecotel Exclusive Resort
Creta Palace, Grecotel Luxury Resort
LUX ME White Palace, Grecotel Luxe All-in Living Resort
LUX ME Daphnila Bay Dassia, Grecotel Luxe All-in LivingResort
TUI UMWELT CHAMPION 2019

Caramel, Grecotel Exclusive Resort
Creta Palace, Grecotel Luxury Resort
LUX ME White Palace,Grecotel Luxe All-in Living Resort
Olympia Riviera & Aqua Park, Grecotel Luxury Resort
TUI FAMILY CHAMPION 2019

Casa Marron, Grecotel All-Inclusive Resort
Club Marine Palace & Suites, Grecotel All-Inclusive Resort
Amirandes, Grecotel Exclusive Resort
Creta Palace, Grecotel Luxury Resort
Olympia Riviera & Aqua Park, Grecotel Luxury Resort
LUX ME White Palace, Grecotel Luxe All-in Living Resort
LUX ME Daphnila Bay Dassia, Grecotel Luxe All-in Living Resort

daynight.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!