Ξεκινά 18 Μαρτίου ο δεύτερος κύκλος του e-Commerce Project Manager

Για 10η συνεχόμενη φορά, υλοποιείται από το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη και την eSkills Center by Convert Group, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Commerce Project Manager, το μοναδικό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόγραμμα, που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες, περιλαμβάνει:

• 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

• 25 ώρες Digital Marketing e-Learning, με 8 από τους εγκυρότερους διεθνώς εισηγητές

• Strategy case studies: εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Οι ενότητες του e-Commerce Project Manager περιλαμβάνουν:


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

• e-Commerce, Retail, Sales, Marketing, Store, Product & Brand Managers, B2B Specialists

• μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο και σχεδιάζουν να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα.

• στελέχη εμπορικών τμημάτων εταιρειών που θέλουν να εκπαιδευτούν στο e-Commerce αλλά και σε όποιον ασχολείται με τη διαχείριση και βελτιστοποίηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Το e-Commerce Project Manager, είναι ένα από τα 2 προγράμματα της ακαδημίας ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας e-Academy, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.

Το δεύτερο πρόγραμμα της ακαδημίας, το Digital Marketing Practitioner ξεκινά στις 13 Μαρτίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα στο site της Εξέλιξης, www.excelixi.org και στα τηλέφωνα 210-3739126 & 210-6291409.

emea.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!