GR.E.CA.: Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά την πετυχημένη Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Δευτέρα 4 Μαρτίου έως την Δευτέρα 11 Μαρτίου και έχουν ήδη εγγραφεί 200+ eShops στην σελίδα μας, στοχεύοντας να προσφέρουν ελκυστικές προσφορές και μία εξαιρετική online αγοραστική εμπειρία.

Φέτος ο GR.E.CA θα προωθήσει περισσότερο από ποτέ επικοινωνιακά την εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου μέσα από άρθρα, συνεντεύξεις, διαφήμιση προς τον τελικό καταναλωτή, συμμετοχή τραπεζών στις ενέργειες κλπ.

Για συμμετοχή στην ενέργεια επικοινώνησε:

μέσω email: eCommerceWeek@greekecommerce.gr ή στο τηλέφωνο 210 7279167.

Κλείνοντας για την ενημέρωσή σας φετινή διοργάνωση διευρύνει τις δράσεις πέρα από τις συνηθισμένες προσφορές των εμπόρων & συγκεκριμένα, οι ενέργειες και οι δράσεις της εβδομάδας θα βασιστούν σε:
  • Αποκλειστικές προσφορές των ηλεκτρονικών καταστημάτων και προσφορές Τραπεζών για τα ePayments
  • Εκπαιδεύσεις σχετικά με τους τομείς i) Ασφάλεια συναλλαγών και Online πληρωμές , ii) Προσωπικά δεδομένα και GDPR,  iii) Δικαιώματα καταναλωτή
  • Ενημέρωση σχετικά με τα προνόμια του Σήματος Αξιοπιστίας του GR.EC.A(Trustmark)

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A) και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.), θα βρείτε στο www.greekecommerce.gr


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!