Νέα διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, στον οποίο ανήκουν και όλα τα εμπορικά σήματα easy (easy family of brands www.easy.com), ενώνει τις δυνάμεις της με το Ferryhopper και δημιουργούν μία νέα μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, την easyFerry.com.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα πλατφόρμα www.easyferry.com έρχεται να συνδυάσει το εμπορικό σήμα της easyGroup με την καινοτομία και τις έξυπνες υπηρεσίες που παρέχει το Ferryhopper. Η easyFerry απευθύνεται σε επιβάτες που ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς σε ελληνικούς προορισμούς. Σύντομα, όμως, θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της, παρέχοντας ακτοπλοϊκά εισιτήρια και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές όπου τα easy brands δραστηριοποιούνται. Το Ferryhopper είναι μία ελληνική startup εταιρεία, που ξεκίνησε το 2017 και δημιούργησε μία πρωτοποριακή πλατφόρμα αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, χάρη σε καινοτόμες λειτουργίες, όπως τα δρομολόγια με ανταπόκριση, η online διαχείριση κράτησης εισιτηρίων, η κράτηση πολλαπλών διαδρομών και πολλές ακόμα, η πλατφόρμα www.ferryhopper.com κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά. Το 2018, η εταιρεία ήταν ο μεγάλος νικητής του «Βραβείου Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2018».

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής και πρόεδρος της easyGroup, δήλωσε: «Η easyFerry θα φέρει τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στην ψηφιακή εποχή, προσφέροντας στους πελάτες της τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο να κλείνουν τα εισιτήριά τους. Ανυπομονώ να κλείσω τα εισιτήριά μου για τις Σπέτσες που πάντα αγαπούσα».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Σπαθαράκης, ένας εκ των ιδρυτών του Ferryhopper, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Λίγους μήνες μετά τη διάκρισή μας με το "Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2018", είναι μεγάλη τιμή και αναγνώριση για εμάς να συνεργαζόμαστε με την easyGroup, έναν κολοσσό στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών. Είμαστε σίγουροι πως το κοινό της easyGroup θα ενθουσιαστεί με αυτήν τη νέα προσθήκη στην οικογένεια των υπηρεσιών easy και θα διαλέξει την easyFerry για τα ταξίδια του στις ελληνικές και ευρωπαϊκές θάλασσες».

kathimerini.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!