Tα Ηotel Design Trends που έρχονται το 2019

Το Hotel Design είναι ένας μοναδικός τομέας του ξενοδοχειακού κλάδου που αναπτύσσεται συνεχώς. Τα Trends του χώρου εμφανίζονται συνεχώς και φαίνεται να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα Hotel Design Trends που έρχονται το 2019 και υπόσχονται να μαγνητίσουν τα βλέμματα όλων!

Trends 2019: η κρεβατοκάμαρα αλλιώς

Το απλό είναι βαρετό αλλά το ξεπερασμένο είναι ακόμη πιο πολύ και ένα από τα πράγματα, λοιπόν, που αλλάζει γρήγορα στις μέρες μας είναι οι τάσεις που αφορούν την κρεβατοκάμαρα στα δωμάτια ξενοδοχείων. Ποια είναι, λοιπόν, τα πράγματα που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν που το ερχόμενο έτος θα αποτελούν τάση;

  • 10 Hotel Design trends για το 2019
Σήμερα οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν περισσότερες προσδοκίες από ποτέ. Εκτιμούν εξωτικές υφές και εξατομικευμένες εμπειρίες και έχουν αναπτύξει μια γεύση για τα εξαιρετικά υλικά, ακόμα κι αν επιλέγουν απλά μια διανυκτέρευση. Με περισσότερη εστίαση στην εμπειρία του επισκέπτη από ποτέ, εδώ είναι 10 ενδιαφέρουσες δημιουργικές τάσεις που αναμένουμε να αναδυθούν το 2019 και μετά.
  • Colour Trends 2019: Τα pastels είναι τα νέα neutrals
Μια συζήτηση για τις τάσεις των εσωτερικών χρωμάτων για το 2019 φαίνεται να ήταν κεντρικό θέμα στην Έκθεση επίπλων της Στοκχόλμης 2018, ξεκινώντας από τη νέα τάση των pastels χρωμάτων.
  • Το χρώμα που θα κυριαρχήσει το 2019
Κάθε χρόνος χαρακτηρίζεται από τις δικές του τάσεις στο design, αποκτώντας μια διαφορετική ταυτότητα, γεγονός που κάνει το καθένα να αναρωτιέται ποιο θα είναι το χρώμα που θα διαφοροποιήσει το 2019 στον χώρο του interior design.
  • Τα μεγάλα κεραμικά πλακάκια είναι το νέο trend του 2019
Οι κεραμικές τάσεις για το 2019 αφορούν τις πολύ μικρές μορφές από τη μία πλευρά, αλλά ταυτόχρονα και τις πολύ μεγάλες. Τα μικρά μεγέθη των κεραμικών στοιχείων, τα ψηφιδωτά κλπ είναι τάσεις οι οποίες θα διεκδικήσουν την προσοχή όλων το προσεχές έτος, αλλά το ίδιο θα επιδιώξουν και το πολύ μεγάλα κεραμικά πλακάκια.
  • Interior Color Trends: Cantaloupe, το χρώμα που κερδίζει έδαφος
Τι θα σκεφτόσασταν αν ακούγατε τη λέξη Cantaloupe; Το Cantaloupe είναι μια απαλή απόχρωση του λαμπερού πορτοκαλί χρώματος εμπνευσμένο, φυσικά, από το πεπόνι, από το οποίο πήρε και το όνομά του.


hoteldesign.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!