H Χerox "οδηγός" στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Η Xerox βρήκε τον τρόπο να κάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό εκτός από προσοδοφόρα διαδικασία για τις επιχειρήσεις, αλλά και "διασκεδαστική", μετατρέποντας τον εκτυπωτή της εταιρείας από ένα απλό μηχάνημα υποστήριξης, σε πραγματικό βοηθό στο χώρο εργασίας, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού καναλιού διανομής της εταιρείας το οποίο συνεχώς αναπτύσσει εφαρμογές που επιτρέπουν νέες εφαρμογές e-commerce.

Προσθέτοντας σχετικότητα και αξία στους πελάτες τους, οι συνεργάτες του καναλιού της Xerox μπορούν πλέον να ενισχύσουν τα επαναλαμβανόμενα έσοδα μετά την πώληση μέσω ενός νέου μοντέλου ηλεκτρονικού εμπορίου που δημιουργεί μια παγκόσμια αγορά και παρέχει ένα "όχημα" για να πουλήσουν τις δικές τους εφαρμογές παγκοσμίως.

Επιπλέον οι συνεργάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικά πρότυπα λογισμικού για την κατασκευή απλών εφαρμογών που κάνουν την δική τους, αλλά και άλλων πελατών, την δουλειά πολύ πιο εύκολο, επιλύοντας καθημερινά προβλήματα ανεξάρτητα από τις προγραμματιστικές τους δεξιότητες. Βάση των έτοιμων προτύπων της Xerox, η ανάπτυξη απλών εφαρμογών δεν απαιτεί ιδιαίτερες προγραμματιστικές γνώσεις, επιτρέποντας την εύκολη ανάπτυξη εφαρμογών.

Ψηφιακός μετασχηματισμός,καινοτομία και νέες προσφορές

Προκειμένου να ενθαρρύνει αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, η Xerox φιλοξένησε στο Λονδίνο στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας, το δεύτερο Ευρωπαϊκό φόρουμ εξατομικευμένων εφαρμογών, στο οποίο καλύφθηκαν θέματα όπως:

- Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Η εξελικτική πορεία ενός συνεργάτη, από μεταπωλητής εκτυπωτών σε πολύτιμο βοηθό παραγωγικότητας του πελάτη.
- Καινοτομία: Πως μπορεί να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί η ψηφιακή καινοτομία σε ένα οργανισμό.
- Στοιχεία αγοράς και νέες προσφορές: Μέσα από αυτό το εργαστήριο η Xerox ανέπτυξε και ενημέρωσε τους συνεργάτες της για όλες τις νέες αναπτύξεις της εφαρμογής, καθώς και τις νέες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου που καθιστούν την περιήγηση, την ανάπτυξη και την αγορά εφαρμογών.



Τι λένε οι εταιρείες

Κατά την διάρκεια του Forum, η EtiQube, μια εταιρεία με έδρα την Ιταλία και ένας από τους πιο ενεργούς προγραμματιστές εφαρμογών της Xerox, δημιούργησε ένα portfolio λύσεων λογισμικού που επιλύουν μια μεγάλη ποικιλία επιχειρηματικών προβλημάτων των πελατών.

Ο Alberto Raimondi, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτης της EtiQube δήλωσε: "Από τη στιγμή που ασχολούμαστε με την ανάπτυξη εφαρμογών, οι συζητήσεις με τους πελάτες μας έχουν αυξηθεί πιο πολύ σε στρατηγικό επίπεδο. Δεν είμαστε μόνο εκεί για να μιλάμε για εκτυπωτές, αλλά για τη μόχλευση της βοήθειας της Xerox στο χώρο εργασίας για τον επανασχεδιασμό και την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών, για να δημιουργήσουμε έναν πιο παραγωγικό χώρο εργασίας".

"Η τεχνολογική πλατφόρμα της Xerox επιτρέπει στους συνεργάτες μας να αναπτύσσουν συνομιλίες σε υψηλό επίπεδο με τους πελάτες τους, με συνέπεια το άνοιγμα των αυξανόμενων ροών εσόδων", δήλωσε ο Bertrand Cerisier, αντιπρόεδρος Global Marketing, Τεχνολογίας και Προσφορών υπηρεσιών της Xerox. "Οι ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας είναι απεριόριστες και τώρα τους διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο να εμπορευθούν αυτές τις εφαρμογές. Είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε σε όλα", ανέφερε ακόμη ο Bertrand Cerisier.

emea.gr