Μεταπτυχιακό για υποψήφιους Startuppers σε Αθήνα και Σάμο

To Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο προσφέρουν το MSc «Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα«, με στόχο να βοηθήσει στην κατάρτιση των υποψήφιων επιχειρηματιών.

Αντικείμενο του Δι-ιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου στην επιστήμη της Διοίκησης Νεοφυών Επιχειρήσεων μέσω της προσέγγισης των θεωρητικών και πρακτικών ζητημάτων του σύγχρονου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν:
  • Τεχνικές και στρατηγικές του ψηφιακού μάρκετινγκ.
  • Επιχειρηματικά μοντέλα.
  • Ο ρόλος των πληροφοριακών συστημάτων στο σύγχρονο οργανισμό.
  • Ψηφιακά Startups και ψηφιακές υπηρεσίες.

Οι απόφοιτοι του Δ.Π.Μ.Σ. στην Ψηφιακή Καινοτομία και Νεοφυής Επιχειρηματικότητα θα αποκτήσουν σημαντικές και ουσιαστικές γνώσεις και ικανότητες για την εξέλιξη της καριέρας τους. Θα είναι σε θέση να σκέφτονται δημιουργικά (out-of-the-box) και να επιχειρούν στοχεύοντας σε διεθνές κοινό και με προοπτικές εξαιρετικά γρήγορης ανάπτυξης.

Οι απόφοιτοι που θα διακριθούν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν προοπτικές εξέλιξης με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ διδάσκουν ειδικοί στο χώρο από Ελλάδα και Η.Π.Α.

Το Δ.Π.Μ.Σ διαρκεί τέσσερα διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης, στην έδρα των σχολών σε Αθήνα και Σάμο και το κόστος του μεταπτυχιακού είναι 4.500 ευρώ.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν εδώ μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2018.

startupper.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα