5η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών στις 10 Ιουλίου

Την προσεχή Τρίτη, 10 Ιουλίου, 2018, ανοίγουν οι εργασίες της 5ης Ετήσιας Οικονομικής Διάσκεψης της ΕΕΝΕ, με συμμετοχή περισσότερων από τριάντα Ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, η ΕΕΝΕ επιδιώκει με συνέπεια και σοβαρότητα να συμβάλλει στον εποικοδομητικό δημόσιο διάλογο που προάγει το κοινό εθνικό συμφέρον επιχειρήσεων, πολιτείας και πολιτών. Η επιδίωξη αυτή έχει εντατικοποιηθεί την τελευταία πενταετία, μεταξύ άλλων μέσω της διεξαγωγής της Ετήσιας Οικονομικής Διάσκεψης της Ένωσης που χαίρει της συμμετοχής κορυφαίων εκπροσώπων της επιχειρηματικής, ακαδημαϊκής και πολιτικής σκηνής του τόπου.

Στα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του Συνεδρίου, συγκαταλέγονται: η χρηματοδότηση επιχειρήσεων από τράπεζες και funds, οι ​ εγχώριες και διεθνείς​ επενδύσεις, ο εθνικός αναπτυξιακός σχεδιασμός και η ​ανάγκη τόνωσης​ της επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη της σπουδαιότητας των ανθρώπινων πόρων (ιδιωτικών υπαλλήλων) για την ευρωστία των επιχειρήσεων και της οικονομίας ​καθώς και ζητήματα κυβερνοασφάλειας και προστασίας δεδομένων στον ψηφιακό κόσμο της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.

​Με κορυφαίες παρεμβάσεις, επίκαιρα πάνελ και μια σειρά δυναμικών ζωντανών συνεντεύξεων (live interviews), αναμένεται μια ιδιαίτερα παραγωγική ημερίδα, με πολλές ειδήσεις και ουσιαστικό διάλογο ​ μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας και της πολιτικής και οικονομικής ηγεσίας. Σημαίνουσες κρίνονται και οι παρεμβάσεις των Καθηγητών που έρχονται από το Λονδίνο ώστε να καταθέσουν τη ματιά του κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου​ LSE που υποστηρίζει τη διάσκεψη.




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα