Η Coca-Cola αναδεικνύει τη Θεσσαλονίκη!

Το 2018, η Coca-Cola αναδεικνύει τη Θεσσαλονίκη μέσα από μια σειρά δράσεων που θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν στην πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, το αγαπημένο μας αναψυκτικό, με έμπνευση την όμορφη συμπρωτεύουσα, δημιουργεί μια μοναδική συλλεκτική συσκευασία και αποτυπώνει περίτεχνα όλα εκείνα τα στοιχεία που τη διακρίνουν.

Στοιχεία από τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, τα μνημεία όπως ο Λευκός Πύργος, η Ροτόντα και ο ιστορικός Πύργος ΟΤΕ, μια διαδρομή μέσα στους αιώνες, όλα βρίσκουν τη θέση τους στο νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola.

Ένα ταξίδι σε μια πόλη που δεν εφησυχάζει ποτέ, μια πόλη που σφύζει από ζωή και γοητεύει όποιον βρεθεί στους δρόμους της.Η νέα συλλεκτική συσκευασία της Coca-Cola λοιπόν μας καλεί να «ταξιδέψουμε» μαζί και να περιπλανηθούμε σε όλα εκείνα τα μέρη που χαρακτηρίζουν τη Θεσσαλονίκη, μια πόλη με απροσδιόριστο δυναμισμό και μια μοναδική απλότητα που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.

Οι Coke εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Το WOAH, η αγαπημένη εφαρμογή της Coca-Cola, ετοιμάζει τον πιο awesome καλοκαιρινό διαγωνισμό και μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τη δική μας φωτογραφία με το συλλεκτικό μπουκάλι για να μπούμε στην κλήρωση για μοναδικά καλοκαιρινά αντικείμενα!


thestival.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα