ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ξενοδοχείο στην Κύπρο αγόρασε η Εθνική Πανγαία

Η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας Lasmane Properties Ltd, ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στη Λευκωσία το οποίο λειτουργούσε στο παρελθόν ως Holiday Inn.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 140 δωμάτια και είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης.

Η τοποθεσία του είναι πολύ κεντρική καθώς βρίσκεται εντός των Ενετικών τοίχων της πόλης, πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης (στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου καθώς και στην Λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου) και στην,υπό ανάπλαση, Πλατεία Ελευθερίας η οποία έχει σχεδιαστεί από τη διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Το ακίνητο προβλέπεται να ανακατασκευαστεί πλήρως (με προβλεπόμενο κόστος ανακατασκευής περίπου €4,5 εκατ.) και να λειτουργήσει ως πολυτελές ξενοδοχείο.

Είναι μισθωμένο στην Zeus International, ο οποίος αποτελεί έναν ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εκμετάλλευση και διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία και η οποία αποτελεί στρατηγικό εταίρο της Wyndham Hotel Group στα Βαλκάνια.

Το τίμημα για την απόκτηση των μετοχών ανήλθε σε €11,2 εκατ. εκ των οποίων ποσό €7,6 εκατ. καταβλήθηκε κατά τη μεταβίβαση των μετοχών και το υπόλοιπο €3,6 εκατ. θα καταβληθεί αφού εκπληρωθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.


ered.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]