ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

MITEF: Ανακοίνωση των 10 ελληνικών startups που προκρίνονται στην τελική φάση του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την ημιτελική φάση του!

Οι 10 ελληνικές startups που αναδείχθηκαν μέσα από τη δεύτερη διαδικασία αξιολόγησης είναι, σε αλφαβητική σειρά, οι ακόλουθες:

• ΑΓΩ
• Agile Agriculture Technologies
• AJM Med-i-caps
• DeepMed-io
• eNVySoftworks
• IFA Academy
• Ingredio
• Innate Repair
• Pegneon
• Quantimetrica

Οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο τρίμηνο πρόγραμμα του διαγωνισμού είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν επιχειρηματική τεχνογνωσία μέσω έμπρακτης καθοδήγησης και ειδικών εργαστηρίων σε θέματα business skills και παράλληλα να διερευνήσουν συνεργασίες για τη μετέπειτα αναπτυξιακή πορεία τους στη διεθνή αγορά. Οι ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό αξιολογήθηκαν από την ακόλουθη κριτική επιτροπή:

Μαρίνα Χατσόπουλος, Επιχειρηματίας & Angel Επενδυτής
Δρ. Μιχάλης Τζάννες, Επιχειρηματίας &  Σύμβουλος
Δημήτριος Ιωαννίδης, Συνεργάτης, Ioannidis & Megaloudis LLC
Αντώνιος Κόνδης, Ιδρυτής, Icarus Sailing Media
Ίων Τσάκωνας, Διευθύνων Σύμβουλος, PJ TECH CATALYST
ΚωνσταντίνοςΒαρυμποπιότης, Managing Partner, Blue Dome Capital
Δρ. Ναταλία Καραπαναγιώτη, Head of Strategy & Sustainability, Siemens A.E.
Αχιλλέας Αρβανίτης, Senior Manager, Strategy &  Customer Advisory, EY
Peter Nagy, Επιχειρηματίας, Talent developer, πρώην Angel &  Early VC investor


Η Τελετή Λήξης και Απονομής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου 2018, στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι 10 ομάδες που αναδείχθηκαν φιναλίστ θα παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό τις ιδέες τους και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες.

Σημειώνεται πως οι τελικοί τρεις νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και βραβεία με τη μορφή παρεχόμενων υπηρεσιών, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρίας τους. Ανάμεσα στα βραβεία σε μορφή υπηρεσιών ενδεικτικά συγκαταλέγονται συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες από την ΕΥ, εργαλεία ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού από την KornFerry|HayGroup, δικηγορικές υπηρεσίες από την δικηγορική εταιρία Dracopoulos-VassalakisLP, φιλοξενία γραφείων από την εταιρία Regus κ.α. Ωστόσο σημαντικό όφελος για τους νικητές αποτελεί η διεθνής αναγνώριση. Ειδικότερα, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από τοMITEF Global, το διεθνές μη κερδοσκοπικό δίκτυο, που ασχολείται με την καινοτομία και την τεχνολογική επιχειρηματικότητα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση απονομής των βραβείων MITEF Greece Startup Competition, είναι δωρεάν απαιτείται όμως η εγγραφή σας. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Finals & Awards Ceremony 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]