Direction Βusiness Network: Νέα διεθνής συνεργασία

Η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και με αναπτυξιακή προοπτική αγορά του fleet management στην Ελλάδα αποτελεί τη νέα κατηγορία που εντάσσεται στους κλάδους που καλύπτει δημοσιογραφικά η Direction Business Network, ηγέτιδα εταιρεία στην ελληνική αγορά του κλαδικού και ειδικού Τύπου.

Το νέο αυτό επιχειρηματικό εγχείρημα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Nexus Communication, η οποία με έδρα το Βέλγιο αποτελεί leader στον τομέα της business to business ενημέρωσης αναφορικά με θέματα διαχείρισης εταιρικών στόλων και mobility σε διεθνές επίπεδο. Η συνεργασία αναμένεται να περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή, καθώς και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εκδηλώσεων και διοργανώσεων με ειδικό προσανατολισμό στην ελληνική αγορά.

Προτεραιότητα της Nexus Communication είναι να προσφέρει άμεσα και έγκαιρα τις πιο εξελιγμένες και εξειδικευμένες γνώσεις στους συνεργάτες, τους αναγνώστες και τους πελάτες της. Σε αυτό το πλαίσιο, πάγια δέσμευσή της είναι η αναζήτηση τρόπων προσφοράς επικοινωνιακών λύσεων υψηλότατης αξίας. Προκειμένου, λοιπόν, να ανταποκριθεί στις ανάγκες των αναγνωστών της για πληροφόρηση, έχει δημιουργήσει αυθεντικές επικοινωνιακές πλατφόρμες που φέρνουν κοντά διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές μορφές ενημέρωσης (περιοδικά, websites και εκδηλώσεις).

H αρχή έγινε τον Δεκέμβριο του 1997 με το περιοδικό Fleet Εurope, που σήμερα έχει εξελιχθεί στην πλέον σημαντική πλατφόρμα media για τους leaders της αγοράς fleet & mobility σε διεθνές επίπεδο. Η πλατφόρμα αυτή συνοδεύει τα τελευταία 20 χρόνια τη διεθνοποίηση της πρακτικής του fleet management, καταγράφοντας τον παλμό του κλάδου. Σήμερα, πέραν του περιοδικού περιλαμβάνει σχετική ιστοσελίδα και ηλεκτρονικά newsletters (Fleet Europe Digest, Smart Mobility Digest, Remarketing Digest και Fleet Europe Exclusive). Eπίσης, κάθε χρόνο προχωρά στην έκδοση του «Fleet Europe Taxation Guide», καταγράφοντας τα δεδομένα για τη φορολόγηση οχημάτων σε 29 χώρες στην Ευρώπη αλλά και του «Fleet Europe Directory»,που περιλαμβάνει λεπτομέρειες και στοιχεία για όλους τους διεθνείς παίκτες στην αγορά του fleet management. Ακόμη, σε ετήσια βάση επιλέγει μια γεωγραφική ζώνη, η οποία αποτελεί το κεντρικό θέμα της έκδοσης «Guide to Fleet Management», την οποία επιμελείται.

Από το 2013 έχει παρουσιάσει και την πλατφόρμα Global Fleet, που είναι αφιερωμένη σε fleet & mobility managers με παγκόσμιες αρμοδιότητες και ευθύνες και προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση ενός εταιρικού στόλου οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Περιλαμβάνει, επίσης, σχετική ιστοσελίδα, ηλεκτρονικά newsletters (Global Fleet Digest, Global Fleet Focus Digest και Global Fleet Exclusive) και ειδικές εκδόσεις της σειράς «Guide to Fleet Management» για συγκεκριμένες αγορές.

Επίσης, από το 2010 έχει λανσάρει το brand Smart Mobility Management. Πρόκειται για την κορυφαία πλατφόρμα media στην Ευρώπη για επαγγελματίες ενεργούς στο χώρο του mobility. Προσφέρει insights και παρουσιάζει τις τάσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο του ταξιδιού, του fleet και της μετακίνησης για την εργασία.

Σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας της Νexus είναι και οι δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε ετήσια βάση. Συγκεκριμένα, υπό τη σκέπη του Fleet Europe, πραγματοποιείται η εκδήλωση Fleet Europe Forum & Awards, που συγκεντρώνει τη διεθνή κοινότητα του fleet management, αναδεικνύει τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του χώρου και επιβραβεύει τα σημαντικά επιτεύγματα που έχουν καταγραφεί στην αγορά. Επίσης, κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται από την Global Fleet, σε συνεργασία με την Automotive Fleet, στις HΠΑ, το Global Fleet Conference,το μοναδικό πραγματικά παγκόσμιο event στο χώρο του fleet management, στις εργασίες του οποίου συμμετέχουν 200 στελέχη από 6 διαφορετικές ηπείρους.

H Caroline Thonnon και ο Thierry Degives, CEO’s της Nexus Communication ανέφεραν σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Direction Βusiness Network και την βλέπουμε να εξελίσσεται σε μέλος του Fleet Europe Network. Το δίκτυο μας περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας media με παρουσία στους χώρους του fleet και του mobility σε όλη την Ευρώπη και η Direction Βusiness Network θα αποτελεί τον μοναδικό μας συνεργάτη στην Ελλάδα, μια αναπτυσσόμενη και αυξανόμενα ενδιαφέρουσα αγορά για το Ευρωπαϊκό κοινό» 

Η συνεργασία με τη Nexus Communication ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την Direction Business Network, η οποία με πάνω από 30 έντυπους και ηλεκτρονικούς τίτλους, έντονη διαδικτυακή παρουσία και καταξιωμένες από τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο διοργανώσεις και εκδηλώσεις, προσφέρει καθημερινά έγκυρη, αντικειμενική, αξιόπιστη και σφαιρική πληροφόρηση, διαδραστική επικοινωνία και πολύτιμα εργαλεία δουλειάς στα επιχειρηματικά στελέχη, τους Opinion Leaders και Decision Makers των κλάδων που καλύπτει.


businessnews.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα