ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ: National Winner στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό “European Business Awards”

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ κέρδισε τον τίτλο National Winner, πέρασε στον τελικό γύρο μαζί με άλλες 10 ελληνικές εταιρείες , που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς για επιχειρήσεις, τα European Business awards. Ο τελικός του European Business awards θα γίνει 22‐23 Μαΐου στην Βαρσοβία της Πολωνίας. 

Εκεί οι ένδεκα Ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα στην οποία είναι και η ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, μαζί με άλλες εταιρείες από όλη την Ευρώπη θα διεκδικήσουν μια θέση στα τελικά Βραβεία. Με την επιτυχία της αυτή η εταιρεία κέρδισε το δικαίωμα να μπει σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό , European Public Winner , όπου ο νικητής ανακηρύσσεται μέσα από την ψήφο του κοινού που γίνεται ηλεκτρονικά.

Οι φίλοι, οι άνθρωποι της εταιρείας, οι συνεργάτες και όσοι πιστεύουν σε αυτήν μπορούν να μπουν στην σελίδα https://www.businessawardseurope.com/vote/detail‐new/36/22921 και να της δώσουν την ψήφο τους. 

Η εταιρεία ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον Γεώργιο Χατζησάββα. Μετά από τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία είναι μια από τις κορυφαίες στον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων και σχιστόλιθου παγκοσμίως με αποκλειστική χρήση και συνεργασία λατομείων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. 

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρεία βρίσκονται στα Κηπιά Καβάλας, σε έκταση 80.000 m2 όπου πραγματοποιείται η παραγωγή των προϊόντων ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ. Στον ίδιο χώρο στεγάζονται ο εκθεσιακός χώρος και τα γραφεία της εταιρίας. Η εταιρεία εξάγει σε πάνω από 80 χώρες.


enikonomia.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα