ΕΕΔΕ: Πραγματοποιήθηκε η 10η εκδήλωση κοινωνικής υπευθυνότητας

Με την παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στo Ξενοδοχείο ΠΑΝΟΡΑΜΑ, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, η ενδέκατη κατά σειρά Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ που στόχο είχε την οικονομική και ηθική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Ορφανοτροφείου Θηλέων ΜΕΛΙΣΣΑ και την κοπή της βασιλόπιτας για τα Μέλη και τους φίλους τους Τμήματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος που θέλει την ΕΕΔΕ να είναι συμμέτοχη τόσο στην αναζήτηση λύσεων για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα όσο και στη διαδικασία της περαιτέρω διάχυσης της έννοιας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η εκδήλωση διεξήχθη με την υποστήριξη του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και ήταν υπό την Αιγίδα του Δήμου Πυλαίας – Χιορτάτη.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Απόστολος Αιγυπτιάδης στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται σήμερα η επιχειρηματικότητα».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Ένωσης Κέντρου κ. Ιωάννης Σαρίδης, εκπρόσωποι τοπικών παραγωγικών φορέων και πλήθος Επιχειρηματιών, Μάνατζερ και Στελεχών καθώς και τα μέλη της ΕΕΔΕ.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρίες: AGROTECH SA, BIOS AGROSYSTEMS, HELEXPO ΔΕΘ, DIOR, DIMIOURGIKO VILDIRIDIS, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ, INTERLIFE, ΙΖΟΜΑΤ ΑΒΕΕ, ΚΗΠΟΥ ΕΡΓΟΝ, ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Α.Ε. PALAPLAST A.E. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, PROFARM AGROSOLUTIONS, PYRAMIS ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ, RSM GREECE A.E., ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε., ΣΩΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ZHTA A.E., ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε., και η SOCIALMIND.



kerdos.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα