Πέντε ελληνικές εταιρείες θα διαγωνιστούν στον φετινό διαγωνισμό Premier Partner

Τη λίστα με τους φιναλίστ για τα φετινά βραβεία Premier Partner με τα κορυφαία πρακτορεία ψηφιακού μάρκετινγκ από Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), δημοσίευσε η Google. 

Οι 150 εταιρείες θα διαγωνιστούν σε 6 διαφορετικές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων, καινοτομίας στην αναζήτηση, στην προβολή και τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Από την Ελλάδα οι εταιρείες που θα διαγωνιστούν σε διαφορετικές κατηγορίες βραβείων είναι οι MEDIACUBE, Relevance Digital Agency, Sleed, Greek Yellow Pages, Tempo OMD Hellas.

Οι έξι νικητές που θα προκύψουν από αυτόν τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής της Google, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας τον προσεχή Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, θα προκριθούν αυτόματα και θα λάβουν μέρος στα παγκόσμια βραβεία που θα πραγματοποιηθούν στις 28 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

«Μέσω της συνεργασίας με έναν Google Partner, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες και καλύτερες ψηφιακές πρακτικές» επισημαίνει η Ελένε Αμπιάνα, επικεφαλής της Google Partners, EMEA. «Και επειδή ο κάθε Partner είναι εγκεκριμένος από τη Google, αυτό σημαίνει ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να εφησυχάσουν γνωρίζοντας ότι η επωνυμία -και ο προϋπολογισμός τους - είναι σε καλά χέρια» τόνισε η ίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα των Google Partners στον παρακάτω σύνδεσμο:



enikonomia.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα