Στρατηγική συνεργασία Cyta - Ομίλου Καράτζη

Η Cyta εγκαινιάζει συνέργεια στρατηγικής σημασίας στην Ελλάδα με τον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας ΚΕΝ του ομίλου Καράτζη, μέσω του οποίου διαθέτει πλέον και οικονομικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για τους πελάτες της, παράλληλα με το πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής, κινητής, internet και τηλεόρασης.

«Με τον όμιλο Καράτζη μας ενώνει η μακρά εμπειρία, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η επιχειρηματική ανάπτυξη, με στόχο το όφελος του πελάτη και την παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην επιλογή του. Πρόκειται για γραμμή που διέπει τη στρατηγική των δύο εταιρειών και έθεσε τις βάσεις για τη μεταξύ μας συνεργασία», αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος Νίκος Χαραλάμπους και συνεχίζει: «Βασικός σκοπός είναι η ευρύτερη κάλυψη αναγκών με υπηρεσίες πρώτης ανάγκης και η μείωση των μηνιαίων δαπανών νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα καταστήματα Cyta (Cyta Shop) διαθέτουν πλέον πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της ΚΕΝ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σταδιακά, στην παροχή των υπηρεσιών της ΚΕΝ εντάσσονται και δεκάδες σημεία παρουσίας της Cyta σε όλη την Ελλάδα (Cyta Spot και ανεξάρτητοι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες).


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα