Η ΔΕΠΑ στα κορυφαία "διαμάντια" των ελληνικών επιχειρήσεων

Ισχυρά μηνύματα για τις προοπτικές δυναμικής επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας έστειλαν οι εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων που τίμησαν με την παρουσία τους την χθεσινή εξαιρετική εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017. 

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing στο Grande Bretagne Hotel Athens με τη συμμετοχή περίπου 500 εκπροσώπων των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις "διαμάντια" όπως οι: Uni-pharma, ΔΕΠΑ, Ελληνικά Καλώδια, Δέλτα, Spanopoulos Group και πολλών εταιρειών από όλο το επιχειρηματικό φάσμα (βιομηχανία, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες).

Σε μια γιορτή της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας, που έγινε υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ και παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας απένειμε βραβεία και διακρίσεις σε εκπροσώπους εταιρειών που ήλθαν από όλες τις περιοχές της χώρας.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμούς η υπουργός τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας Λόης Λαμπριανίδης, ο βουλευτής Αττικής (τ. υφυπουργός Οικονομίας, τ. γενικός γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας ΝΔ) Θανάσης Μπούρας, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ Κωνσταντίνος Μπίτσιος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας FEDHATTA Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

capital.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα