Βούλγαροι επιχειρηματίες στο ΕΒΕΘ

Βούλγαροι επιχειρηματίες πρόκειται να επισκεφθούν το ΕΒΕΘ την Πέμπτη, 6 Ιουλίου. Η υποδοχή των μελών της επιχειρηματικής αποστολής θα γίνει στις 2 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος). 

Οι επιχειρήσεις που θα εκπροσωπηθούν στην αποστολή δραστηριοποιούνται στους εξής κλάδους: ηλεκτρικές κατασκευές/ηλεκτρικός εξοπλισμός, παραγωγή βαφών αυτοκινήτου, παραγωγή πλαστικών δοχείων, κουτιών, σωλήνων, πωμάτων φιαλών νερού, παραγωγή αλεύρων, ειδών ζαχαροπλαστικής μακράς διάρκειας, μπάρες και σνακ βρώμης, παραγωγή απορρυπαντικών, εμβολίων και βιο-διεγερτικών, κρουασάν, γαλακτοκομικών αλλά και παραγωγή ειδών υγιεινής. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις μεταξύ των μελών της βουλγαρικής αποστολής και Ελλήνων ομολόγων τους στην αγγλική γλώσσα. 

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στις εν λόγω επιχειρηματικές συναντήσεις, για τις οποίες δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι το πρωί της Τετάρτης 5.7.2017, αποστέλλοντας συμπληρωμένο, στην αγγλική γλώσσα, το Δελτίο Συμμετοχής, που βρίσκεται αναρτημένο σε ομότιτλη καταχώριση στην ενότητα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ τηλ. 2310 3701 132.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα