Η Ravenna αλλάζει τον εμπορικό χάρτη στη Βόρεια Ελλάδα

Μέσα στη δύσκολη αγορά του 2017 η RAVENNA, μία 100% ελληνική εταιρία, με μια επένδυση 3.1 εκατομμυρίων ευρώ εγκαινίασε πριν 3 μήνες το νέο πολυκατάστημα 5.000 τ.μ. στο πιο εμπορικό σημείο της Θεσσαλονίκης, ακριβώς δίπλα από το Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos και άνοιξε 28 νέες θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη.

Το νέο concept RAVENNA με το ανανεωμένο λογότυπο RAVENNA No1, παρουσιάζει στην αγορά της Βορείου Ελλάδος, ένα νέο μοντέρνο χώρο με την φιλοσοφία της εταιρείας που την έκανε γνωστή πανελλαδικά και όχι μόνο, προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα πλακάκια και είδη υγιεινής.

Επίσης επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της με την προσθήκη 2 νέων κατηγοριών, έπιπλα σπιτιού και φωτισμός, σε τεράστια ποικιλία και όλα άμεσα διαθέσιμα. 

Για τους πελάτες εκτός Θεσσαλονίκης οι νέες κατηγορίες έπιπλα σπιτιού και φωτισμός μαζί με τα πλακάκια και είδη υγιεινής είναι άμεσα προσβάσιμα από το www.ravenna.gr και με ένα κλικ θα είναι έξω από την πόρτα σας σε όλη την Ελλάδα. 

H RAVENNA φέτος, όχι μόνο εγκαινιάζει το νέο πολυκατάστημα στη Θεσσαλονίκη αλλά γιορτάζει και 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα όπου και κατάφερε να είναι πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών, πάντα με τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά, αλλά με σταθερά υψηλή την ποιότητα όλων των προϊόντων της.




kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα