Ημερίδα ΕΒΕΘ: «Χρηματοδοτικά εργαλεία των τραπεζών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Ημερίδα με θέμα: «Χρηματοδοτικά εργαλεία των τραπεζών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης επιθυμώντας να συμβάλει στην έγκυρη ενημέρωση των επιχειρήσεων για τις δυνατότητες χρηματοδότησης παγίων και κεφαλαίων κίνησης, με ευνοϊκούς όρους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος) με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Τραπεζών ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι εκπρόσωποι των Τραπεζών θα παρουσιάσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτουν, μέσω των συμφωνιών που έχουν συνάψει με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, καθώς και κάθε άλλο πρόγραμμα ευνοϊκής χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις. 

Συγκεκριμένα θα μιλήσουν οι: 

• Σπυρίδων Ρεντετάκος, διευθυντής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων Τράπεζας ALPHA 

• Δημήτρης Ζαψαλής, επικεφαλής Κέντρου Πιστοδοτήσεων Β2 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΕΘΝΙΚΗΣ Τράπεζας 

• Γεώργιος Χατζησάρρου, διευθυντής Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων Νέων Δανείων Βορείου Ελλάδος Τράπεζας EUROBANK 

• Ελένη Πίτσιου και Μαρίνα Κωτσορίδη, στελέχη της Μονάδας Green Banking & Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ 

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το ακροατήριο. 

Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, πρέπει να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό Δελτίο Συμμετοχής, που βρίσκεται σε ομότιτλη καταχώριση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr, στο e-mail beni@ebeth.gr ή georgiou@ebeth.gr ως την Παρασκευή 23.6.2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου & Εκδόσεων ΕΒΕΘ, τηλ. 2310-370132.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα