«Προκατ» ξενοδοχείο από την Marriott

Το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» της ξενοδοχειακής αλυσίδας, Marriott International για την ανάπτυξή της στη Βόρεια Αμερική αποτελεί η κατασκευή προκατασκευασμένων τμημάτων όπως δωμάτια και μπάνια για ένα ξενοδοχείο.


Η εταιρεία Bethesda με έδρα το Μέρυλαντ των ΗΠΑ αναμένεται να συνάψει 50 ξενοδοχειακά deals μέσα στο 2017 τα οποία θα περιλαμβάνουν προκατασκευασμένα δωμάτια και μπάνια. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα της USA Today θα αντιστοιχεί σε περίπου 13% των συμφωνιών στη Β. Αμερική εφέτος.

Όπως αναφέρει σχετικά με τη δημιουργία τα δωμάτια και τα μπάνια θα κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μακριά από το χώρο του ξενοδοχείου και μετά θα μεταφέρονται στην τοποθεσία και θα τοποθετούνται βάση των προδιαγραφών της ιδιοκτησίας.

Ο Tom Hardiman, εκτελεστικός διευθυντής του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Modular Building λέει ότι «ο λόγος για τον οποίο η Marriott και άλλες εταιρίες ‘αγκαλιάζουν’ τα προκατασκευασμένα δωμάτια είναι γιατί έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό το συνολικό χρονοδιάγραμμα κατασκευής γεγονός που οδηγεί σε ταχύτερη πληρότητα και απόδοση των επενδύσεων».
 
ered.gr

 

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα