Η αγαπημένη αλυσίδα ξενοδοχείων των φοιτητών κάνει την Airbnb να...τρέμει

Η Graduate Hotels είναι μία αλυσίδα ξενοδοχείων με εγκαταστάσεις αποκλειστικά και μόνο κοντά σε πανεπιστημιουπόλεις. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν θυμίζει σε τίποτα πανεπιστημιακή εστία. Αντιθέτως, στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων της κυριαρχεί μία αισθητική που παραπέμπει σε γκαλερί ή βιβλιοθήκη χώρου τέχνης.





Κάθε ξενοδοχειακή μονάδα της Graduate Hotels έχει τη δική της ξεχωριστή διακόσμηση, η οποία ενσωματώνεται στη νοοτροπία και το ύφος της περιοχής στην οποία βρίσκεται. Χιλιάδες βιβλία και τεύχη περιοδικών βρίσκονται στα ξενοδοχεία της Graduate Hotels , καθώς επίσης και έπιπλα αντίκες και πληθώρα πινάκων ζωγραφικής.




Η Graduate Hotels έχει καταφέρει να γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή αλυσίδα, κάνοντας ακόμη και τον κολοσσό πλέον του κλάδου, την Airbnb, να «τρέμει». Αρχικά, ξεκίνησε χτίζοντας τις εγκαταστάσεις και τη φήμη της γύρω από τις μεγαλύτερες πανεπιστημιουπόλεις της Αμερικής και τώρα, χάρη στην αισθητική και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της, έχει καταφέρει να γίνει η νούμερο ένα επιλογή για νέους και φοιτητές, αλλά όχι μόνο.


enikonomia.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα