4ο Ελληνογερμανικό forum τροφίμων: 30 ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών

Με τη συμμετοχή 30 ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών, καθώς και αγροτικών συνεταιρισμών, που θα έχουν επιχειρηματικές συναντήσεις με γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές εταιρίες, εκ των οποίων οκτώ θα επισκεφθούν δύο - τρεις Έλληνες τοπικούς παραγωγούς, πραγματοποιείται στην Καβάλα, στις 22 και 23 Μαΐου, στο Lucy Hotel, το 4ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων.

Το φόρουμ, το οποίο θέτει ως στόχο την ενίσχυση των ελληνικών εξαγωγών στον αγροδιατροφικό τομέα, συνδιοργανώνουν, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η εταιρία - μέλος του, BASF Ελλάς ΑΒΕΕ. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις, που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα, μετά τη λήξη του συνεδριακού μέρους και κατά τη δεύτερη μέρα του φόρουμ, θα αφορούν προϊόντα όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, παραδοσιακά γλυκίσματα, πίτες, σταφίδες, αρωματικά φυτά και προϊόντα ροδιού.

Σημειώνεται ότι το φόρουμ, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Επιμελητηρίου της Καβάλας και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του φόρουμ, για το οποίο θα υπάρξει streaming από την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου www.german-chamber.gr θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των γερμανικών και ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στις εργασίες του και θα ακολουθήσουν οι B2B συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των εν λόγω εταιρειών.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα του Φόρουμ, να απευθυνθεί στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στα τηλέφωνα: 210 64 19 038, 210 64 19 018 και 210 64 19 025. Διαθέσιμες πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα