ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ: Στις δυναμικότερες εξωστρεφείς επιχειρήσεις της χώρας

Με συγκεκριμένο επενδυτικό πλάνο, έντονη κοινωνική δραστηριότητα, εξαγωγικό προσανατολισμό, μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών.

Είναι η ελληνική εταιρεία που εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, το όποιο βρίσκεται σήμερα σε 24 χώρες στον κόσμο. «Tαξιδεύει» από την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία, και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά μέχρι τη Ρωσία, την Κίνα και την Αφρική σε συσκευασίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ξένης αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε χώρας.

Στο πλαίσιο του ετήσιου forum «CREATIVE GREECE 2017» για την Ελλάδα της εξωστρέφειας, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά, ως μία από τις πιο εξωστρεφείς παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.

Το μείγμα του εξαγωγικού προσανατολισμού της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι επιτυχημένο, επειδή συνδυάζει υψηλά ποιοτικά standards όσο και διαδικασίες ασφάλειας και ελέγχου, στοιχεία καινοτομίας και διαφοροποίησης για την προσφορά προτάσεων που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των αγορών που στοχεύει.

Συγκεκριμένα η εταιρεία βραβεύτηκε για την ανάπτυξη στις εξαγωγές, τη σημαντική επένδυση που κάνει τα τελευταία χρόνια στην εξωστρέφεια, στηρίζοντας ουσιαστικά την ελληνική οικονομία. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιάννης Δημητρόπουλος, διευθυντής υποκαταστήματος Αθήνας.


Σύμφωνα με την διοίκηση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η εταιρεία θα διατηρήσει τον έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό της στοχεύοντας να κάνει το ΖΑΓΟΡΙ και τις συσκευασίες του, «άξιους πρεσβευτές» της Ελλάδας στο εξωτερικό.


newmoney.gr